Romantik olmak değil kral, işin ucunda para var, hem de çok para, biz kura şansı konusunda dünyanın en şansi az takımiyiz, gidip Liverpool Leverkusen falan çekeriz. O yüzden elensek bile hemen clden devam, kaldı ki üst tura çıkarsak belki olur da şans döner, bir çeyrek bile olur
Valla hep böyle oluyor yırtınıyoruz falan müthiş iler yaparken sonra dıştan uefa'nın şerefsizliği içeriden de ayrı düşmanlarla yerle yeksan oluyoruz.
Vallahi 2. tur yaptığımızda alacağımız para +9.6 milyon euro.
Biz buradaki şampiyonluğu paraya çevirememiş kulübüz ş.liginde uefa'dan gelecek para dışında + değer katamayız o da benim gözümde max alacağımız para.
Ne olursa olsun Kopenhag deplasmanından tereddüt ediyoruz.
Birde ş.liginden alacağımız + 9 milyonu oynatamadığımız heriflere harcıyoruz zaten bayağı bonkörüz bu konuda.
Bizim önümüzde bir heddeff olmalı ve odaklanmalıyız ş.liginde ya ne olacak zaten çok güçlü şerefsizler 40maçtır yenilmiyor diye bahanelerle kendimizi düşürüyoruz.
Bizim oyuncuların bazılarının maç seçtiği aşikar bir road to final takım içini kendine getirebilir.
Ş.liginde hebele hübele diye gerekli takviyeleri yüzeysel yaparız belki ama ş.ligine göre kat kat güçsüzlerin arasında çekilecek güzel bir 2. tur kurası ile de bu iş olur gözüyle bakarak daha doğru transferler de yapabiliriz.
Böyle hem ligde gözdağı vermek hemde yeniden büyüklüğümüzü ilan etmek için prestij bakımından yürümek, hedeflemek daha hayırlı olarak görüyorum ben.
Ben olası kupayı getirme ile ş.liginden gelecek ekstra başarı bonusunu da sponsor olarak çıkarabileceğimizi düşünüyorum.
Taşları oturtunca hem takım olarak hemde oyuncu bakımından eksik olan şeyin bu kupanın kazanılması olduğunu düşünüyorum.
Avrupaya kendini kanıtlamak isteyen bir icardi, belki de final yapacak ve muhteşem final ile bunu taclandırmak isteyecek Muslera ve Mertens.
Zaha/ziyech ikilisinin yeniden yükselmesi.
Boey'in kendini avrupaya daha çok tanıtması.
Odaklanınca başakşehire neler yaptığı ortada olan ve tartışılan kerem.
Baya baya ihtiyacımız var gibi buna bizim. Oyuncularımızın da kendini kanıtlaması için bir siklet aşağıda savaşmak en hayırlısı.
Bazen paradan daha önemli olan şeylere de ihtiyaç var.
Ve benim en çok hoşuma giden Challenge var ortada. Şampiyonluk ol ş.ligi finalistine koy, bir sonraki sene de kafan rahat ş.ligine direkt git.
Yayın ihalesi falan olacak. Avrupa şampiyona ünvanı ile belki de hem yabancı sınırı konusunda ipleri ele alırız hemde naklen yayın ihalesinde dengeleri değiştirebiliriz. Ş.liginde devam kuru bir aferin gibi geliyor bana. Bu dünyada algı çok önemli kupayı aldın güzel br algıyken bayerne dünyaları dar edip 2 maçta yenildin yav he he ile sonuçlanır. sene sonuna hatırlanmaz bile.