⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Hojlung denen herifi tutunca united sıçıyor.
Bu arada Kopenhag bok gibi takım yav.

Biz ne olursa olsun kendi maigure'mizi oynatmamamız lazım.

Net olarak mertensi o maçlarda güçlendirip oynatmalıyız. Mertens çıkınca da oliviera girmeli. Bu iki mal takıma yapılması gereken şut çekebilmek. Ceza sahası yayında oyuncularımız çok boş kalıyor onları görüp oynamamız lazım.
Aklımızı başımıza alırsak 2'de 2 ile 2.olup çıkarız

Gri pozisyon ya hakem zaten tüm taktir haklarını Bayern'den yana kullandı ezdirdi deplasman takımı. Bardakçı'yı da atmadı diyenler var ama o pozisyonda da ilk önce faulü yapan Kane.
kane'in ne yaptığuna inan hiç bakmadım arkadaki davinsona bakmaktan.

şu an açıp tekrar üzülmek istemiyorum

fade.gif

Kafada deli sorular, 3.olup uel gitmek daha mantıklı geliyor ama grupta 2 maçı da alıp gruptan çıkmak uel şampiyonluğuna bedel oluyor finansal olarak.

Bu seviyede kalıp üzerine koymamız lazım. Gruptan çıkarsak ballı kurabiye olur.

Okan Buruk iyi şeyler yapıyor

Kafada deli sorular, 3.olup uel gitmek daha mantıklı geliyor ama grupta 2 maçıda alıp gruptan çıkmak uel şampiyonluğuna bedel oluyor finansal olarak.
yok abi CL'de derece ve istikrar daha değerli gözümde - arka arkaya 4 sene gitsek 1 tanesinde AVL ye geçip alırız zaten bana göre ikinci kere iyi bir sezonda.

Puanlarımız çalındı.

- Barış'a yapilan faulde Davies ikinci sarı gormeliydi

-Abdulkerimin yaptığı presde faul yoktu , gol atiyorduk.

-Uzatmarda duran oyuna , sure eklemedi

Vs
Vs
Vs

1000021806.jpg

Şu maça Hamzaoğlu döneminde falan çıktığımızı düşünemiyorum. Kazakistan takımını falan yenemiyorduk Şampiyonlar Liginde değişik bir dönemdi.

kane'in ne yaptığuna inan hiç bakmadım arkadaki davinsona bakmaktan.

şu an açıp tekrar üzülmek istemiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 225180
Veilmeyen 2. sarı kart, Apdülkerim'in faul olmayan pozisyonunda verdiği faul ki net pozisyon oluyordu o pozisyon da en çok ona kızdım çünkü en bari hata oydu VAR var zaten oynat gol olursa faulse VAR söyleyecek zaten resmen ev sahibine yardım düdüğü oldu o pozisyonda.

denkleme hem kopenhag hemde unitedin dahil olması iyi olmadı. minimum 4 puan almak zorundayız

Kafada deli sorular, 3.olup uel gitmek daha mantıklı geliyor ama grupta 2 maçı da alıp gruptan çıkmak uel şampiyonluğuna bedel oluyor finansal olarak.
2. Tur'da City falan gelir bize büyük ihtimal. Boğulacaksak büyük denizde boğulalım. Ama yeni bir UEFA hikayesi de yazılmasını isterdim. İki sonuçta beni üzmez.

Genel olarak şöyle düşünüyorum.

Bayern serüveni iki maç arka arkaya herkesin beklentisinden çok daha iyi çıktık. Avrupa geneline güzel mesaj verdik.

şimdi gruptan çıkıp şanslı kura bekleme hedefi olmalı - kim gelirse gelsin. bu grubu oynamışız - bu maçları yapmışız çokta umrumda değil.

Kim denen herifin kornerden golü mü var da gidip nelssona tutturmuşuz Nelson da önde olmalıydı çok yanlış dağılım var orada. Barış arkada olalıydı ve sağdan kontra için kim'i tutmalıydı.
Adam tutuşu çok yanlış yapmışız tek gol atabilecek adam kean denden sahtekar it herifken barışla savunmamamız lazımdı. Umarım bu hataları bir daha yapmayız.
Duran top zaten problemken 80 dakika yemediğimiz bir pozisyonu kötü yerleşimden dolayı yememeliydik yav.

Bayern bugun dusman Kazandin

Uydurma kararlara muhtac bir galibiyet aldin

O yuzden Bayerni tebrik etmiyorum

Insallah Tepe taklak gelir sefilleri oynar ve de sampiyonlar liginden elenirler

Geri
Üst Alt