Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sergio iyiydi benceSergio bik bik bik yapanlar, asisti yapan isim direkt ve net... CL tecrubeli oyuncumuz gec bile alindi oyuna. Nelsson neden alinir bunu tartisalim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergio iyiydi benceSergio bik bik bik yapanlar, asisti yapan isim direkt ve net... CL tecrubeli oyuncumuz gec bile alindi oyuna. Nelsson neden alinir bunu tartisalim..
torreira kademede muazzam - koşuyor ediyorda - ileride top hiç kullanamıyor bana göre.Genduzi değil de Amrabat olsaymış müthiş olurmuş. Torreira önde presteyken Amrabat tek başına çok rahat süpürürdü arkayı bir de hava toplarında oraya düşenleri alabilirdi.
Amrabat olsa daha iyi olurdu tabi. Limit yüzünden çok kötü patladık ya ortasaha transferindeGenduzi değil de Amrabat olsaymış müthiş olurmuş. Torreira önde presteyken Amrabat tek başına çok rahat süpürürdü arkayı bir de hava toplarında oraya düşenleri alabilirdi.
bence ofsayt doğru ya maalesefSayilmayan golun tam hizasini gormek lazim ama yari otomatik sistem degil mi?
Bi dümen döndü o pozisyonda. Hakem notu ne olacak acaba merak ediyorum. Bi daha cl maçı zor alır gibi benceYalniz VAR'in 2 defa işlemesi garipti. Acaba son anda bir de faule mi bakalim dediler?
Sisteme gore net ofsaytbence ofsayt doğru ya maalesef
Bize diye bir sey yapmazlarBi dümen döndü o pozisyonda. Hakem notu ne olacak acaba merak ediyorum. Bi daha cl maçı zor alır gibi bence
Evet, galiba 2. defa buna baktilar