⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Duran toptan bir gol atıp kapanırlarsa zor maç olur. Bugünde ne olursa olsun 2 0'dan gelip kazanabilmeleri büyük basari , son 15 dakika tek kale oynadılar.
Yani 60 dakka 10 kisi oynayan takimada oynasinlar kusura bakmada meguayr denen hiyar oglu hiyar olmasa gol bile atamazlardi ceza sahasinda topu eline aldi goturdu elli tane kademe hatasi yapti

Son golde gidip kendi oyuncusunu bozdu golu yedirtti kopenhag les gibi takim biz ilk macta hic hazir degildik

Hocaya, oynattığı futbola ve takıma hiç lafım yok. Bayern' e deplasmanda pres mi oynanır diyorduk, alasıyla oynattı. Demek ki aksayan 1-2 mevkiide oyuncular form tutsa, yahut daha iyileri alınabilse bambaşka bir takım izletecek bize...

Yalnız yine de Tete' yi almak yerine Kaan kalsaydı diye düşünmeden de edemiyorum, göbekten fena delinmeye başlamıştık, ortayı üçlemek iyi olurdu; Kerem' i atardın sağa. Kaan çok yoruldu veya sakatlık yaşadıysa bilemem tabii...

Bu maçta da takımı eleştirmeyin hakem net s.ctı. O pozisyonda sarı vermemek saçmalık baska açıklaması yok.

Bunu bende anlamadım hani ofsayt yine olabilir ama çizgi Upamecano'nun ayağından çekilmesini beklerken diğer taraftaki adam ile çektiler çizgiyi.

avrupadan kupa gelecek ve büyük kupa dediğimizde bana kıcıyla gülenler nerede

en büyük rezalet - bayern maçna (yarı final - final adayı olarak bakılan takım diyelim) - kilit maç birde ...

gidip ilk CL maçı olacak portekizli atıyorsun. o saçmalık bana göre.

Geri
Üst Alt