Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Hakem işini abartmayalım
Adam Apo'yu da atmadı
Adam Apo'yu da atmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan ne sevinmiştim ya
Ramos gibi adam gerekmiyor. Sanchez gibi adam bulmusuz, daha dogrusu bulabiliyormusuz. O ayarda yine bulunur. Bakarsin bu kez Abdülkerim'i yedege ceker. Saka bir yana Abdülkerim prime'in babasini yasiyor.2-3 milyon alıp yedekten girmeyi kabul edecek bir Ramos eşeği olsaydı şu gruptan açık ara liderdik muhtemelen. Sanchez de kalacaktı ama.
acik limit 20m ustulimitimiz olacakmı acaba devre arası cünkü ortasaha mutlaka almalıyız mutlaka
Bende önceden 3luye dönelim diyordum da hocaya da bir şey diyemiyorum hazır değil ki hiç biri fizik olarak bitikler.Yaptığı hata kabul edilebilir değil eyvallah
ama esas sıkıntıyı konuşmadan Nelson dersek hata yaparız
ilk maçta da aynısını yaşadık şimdi de
Okan orta sahayı 3'lese büyük bir ihtimal şu anda puanı almış eve dönüyorduk
Geçen sezon ortasahamız zayıf dedik bu sezon daha da zayıflattılar. Fıkra gibi, keşke berkan miço kalsaydı en azındanŞu Ndombele de Berkan-Miçö’yü arattı ya bize pes diyorum
Ziyech ve Zaha da daha Galatasaray’ı tam özümseyememiş bence
Zaha yine fena değil, defansa yardım falan ama ondan daha cesaretli işler bekliypruz
Ziyech ise top bana gelmesin diye oynadı hep
Tete rakibin üstüne üstüne gitmesiyle şu hali çok daha iyi Ziyech’ten, keşke Tete’yle başlasaymış maça
sari ve faullere karismiyor cok kotu bi uygulama.Var niye var arkadaş. Skora etki eden hataları düzeltmek ve daha adil maç sonuçları almak için değil mi? İkinci sarıdan kırmızı olacak olayda var niye devreye girmez yani kural niye var bu duruma müdahale eder demez.
Yediğimiz ilk golde ofsayt yok ama sancheze engelleme var adam topa çıkamıyor. 2kere kontrol ediyorsun demekki bir haltlar var pozisyonda
Neden atmadı, pekala daviesi atamadı diyeHakem işini abartmayalım
Adam Apo'yu da atmadı
kim söyledi bunu ? zaten yaz dönemı neden limitimiz yoktu kimse anlamadı biz ffp anlasması yapmadık ama oyuncu satmadan bonservisli adam alamıyoruz herkes diyor ki erden baskan acıkladı onun acıklaması da net degil yada biz ffp anlasması yaptık !!acik limit 20m ustu
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine final maci kazandikmi is biter bugun kopenhag macina baktim biraz united yuruye yuruye yeniyordu hojlund atsa 3-0 olmustu 10 kisiye bile ustunluk kuramadilar biz bunlarin icinden geceriz cunku yenmek icin uzerimize gelecekler2 Bayern maçından 1 puan alabilseydik United maçı final maçı olacaktı ne güzel.
Olabilir ama yani hakem bizi yaktı mahvetti denecek kadar kötü değildiNeden atmadı, pekala daviesi atamadı diye