⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Halen Nelson diyorsunuz yaa

Ne Nelson'u kardeşim

Kaan çıktı orta saha çöktü

Topu tutamıyoruz topu

Görmüyor musunuz

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta saha çöktü eyvallah da nelson rakibe ikramı orta saha çöktü diye mi yaptı ? Şu herifi korumayin Allah aşkına

Ya bırak Allah aşkına 2 seneye kadar her büyük takımdan 4 mu 5 mi yeriz diye tereddüt ediyorduk adam aslanlar gibi top oynattı..Bu takım deplasmanda dortmundu 4luk etmiş takım..
keremi ve torreiranın enerjisini bitiriyor boş press

anadolu takımına karsı pressle top kaparsın ama bayerne hala ısrar etmenın anlamı yok

bizi izleyen her takım torreiranın öndekı press e katılması ile bölgesini bosaltmasını degerlendırıp ortadan delebilir

Rakip Bayern ve hakemle ugrasiyoruz. Allah belani veriri ins. Seref yoksunu portekizli

Su gruptan cikalim, 1-2 net transfer yapalim. Bana kalirsa Nelsson gitsin yerine Sanchez gibi adam gelsin. Orta sahaya da adam sart zaten. Bu futbolla ceyrek finali zorlayabiliriz. Yakaladiklarimizi atabilsek büyük mesafe kat edecegiz, cok calisip bunu aşmamiz lazim yoksa böyle cok cabalayip elimiz bos dönecegiz. Atiklarimizda ofsayt oluyor, cok sinir bozucu.

Ziyech-Ndombele-Tete artık kabak tadı vermeye başladı. Ligi yarıladık ama halâ hazır olamadılar.

Bayern e böyle oynayan takım normal şartlarda Kopenhag ve M.united ı daha rahat geçer. Ama kardeşim daha ne kadar gol kaçıracagız! Bu yüzden inşallah kaza bela 3. oluruz. Çünkü benim artık gol konusunda umudum kalmadı

Bu arada Kaan neden çıktı bilmiyorum. İlk yarı çok iyi değildi, özellikle topu iyi kullanamadı ama ikinci yarı harika defansif müdahaleler yapıyordu. Yorulmuş veya ilk yarı bir ara sekmişti öyle bir hafif sakatlık durumu da olabilir ama güven veriyordu bana defansif olarak.

Var niye var arkadaş. Skora etki eden hataları düzeltmek ve daha adil maç sonuçları almak için değil mi? İkinci sarıdan kırmızı olacak olayda var niye devreye girmez yani kural niye var bu duruma müdahale eder demez.
Yediğimiz ilk golde ofsayt yok ama sancheze engelleme var adam topa çıkamıyor. 2kere kontrol ediyorsun demekki bir haltlar var pozisyonda

Orta saha çöktü eyvallah da nelson rakibe ikramı orta saha çöktü diye mi yaptı ? Şu herifi korumayin Allah aşkına
Yaptığı hata kabul edilebilir değil eyvallah

ama esas sıkıntıyı konuşmadan Nelson dersek hata yaparız

ilk maçta da aynısını yaşadık şimdi de

Okan orta sahayı 3'lese büyük bir ihtimal şu anda puanı almış eve dönüyorduk

Geri
Üst Alt