⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Transfer dönemi Ndombele denen herif uzak olsun diye çok yazdık. Vecino falan derken çok çok gönülsüz razı olduk. Şu maçlarda da gördük. Hücum hattına düşüşte veya yeniden yükseliş arayan, veya sakatlıktan çıkmış vs 1-2 riskli transfer yapılabilir ama orta sahaya asla böyle oyuncu almayacaksın. İsimsiz olurdu, Fransa 2. liginden olurdu, ama canavar gibi oynayacak biri olmalıydı. Şöyle maçlarda 20dk sokunca orta sahayı tutacaktı. Bu maç pek öyle geçmedi gerçi ama ilk maç çok aradık öyle bir oyuncu. Berkan/Miçö kalsa daha iyiydi dedirtti...

Ha yanlış anlaşılmasın. Ndombele devre arası gitmezse bir ihtimal toparlayabilir de ama bize asıl CL serüveni döneminde hem böyle en kötü sonradan girmelik lazımdı, hem de en kötü ilk 11 rotasyonunda. Atıyorum şimdi CL dönüşü ligde 11 başlatmaya da güvenemiyoruz.

Kophenhag maçının sonlarına ve oynadığımız son 3 maça bakarsak bu takım son 16 ya kalırsa ve devre arasında adam akıllı takviyeler gelirse

Turnuvada Bayern,city,real dışında gelen her takımı eler açık ve net

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben adım gibi eminim şu oyunla eleyebileceğimize. Ama UEFA'yı birazcık tanıyorsam ilk turda karşımıza City getirirler.

Yapacak bir şey yok canımız sağolsun.

Almanyada dünyanın en iyi takımlarından birine karşı aslanlar gibi mücadele ettik.

1-İkardinin karşı karşıya pozisyonu,
2-torreiranın golünde ikardiye verdikleri santimlik ofsayt,
3- davies es geçilen kırmızı kart,
4- duran topta on kere kontrol edilen gol,
5- Nelssonun amatör hatası
6- orta sahada yedeklerde bir Berkan - miçö bile olmaması...

Diyerek günü kapatıyorum.

İnşallah manu ve kopenhag yeneceğiz, o zamana kadar oyun disiplini ve Ziyech + ndombele form tutacak diye düşünüyorum.

İyi geceler

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakkaten ya, şu berkan veya miçö’den biri bile kadroda olaydı daha farklı olabilirdi
Bu Ndombele bu maçlarda oynamayacaksa ne işimize yarayacak acaba
Ziyech de fiziken hiç hazır değil, ayrıca şimdiye kadar tek yaptığı şey geçen seneki yunus gibi topu soluna alıp atakları öldürmesi oldu

Ilk golde bayernli topcu sanchesi engelliyor ofsayt verilebilirdi. Bir de ikinci kere niye inceleme yapildi cizgi niye cekilmedi anlamadim

Tebrikler Galatasaray. 2 maçta da Bayern ile kafa kafaya mücadele ettik. Biraz şans yanımızda olsaydı, hakem ikinci maçta şike yapmasaydı puan alabilirdik.

Ah ilk yarı bitmeden o golü atacaktık
Bir orada canım yandı
iki golün ikinci kez incelenip şerefsiz tarafından gol verilmesinde
üç bizim iptal golde
dört bakambu son pozisyonda

Sadece Coman bizde ziyech onlarda olsa şu 2 maçı da alırdık .. Bu kadar adamdan sadece Sanchezin %100 tutması gerçekten çok büyük bahtsizlik biraz da Zaha toparladi işte . Okan hocaya da üzülüyorum ndombeleler ziyechler teteler yaw bu adamlar ligde şampiyonluk kazandırır normalde hepsi ölü eşek gibi

Bayern deplasmanında bu kadar olur, zaha+tete hariç teknik ekip ve topçusuna helal olsun

kolpa press futbolu son bulmadıgı sürece hic bi oyuncumuzdan verim alamayız

Sadece Coman bizde ziyech onlarda olsa şu 2 maçı da alırdık .. Bu kadar adamdan sadece Sanchezin %100 tutması gerçekten çok büyük bahtsizlik biraz da Zaha toparladi işte . Okan hocaya da üzülüyorum ndombeleler ziyechler teteler yaw bu adamlar ligde şampiyonluk kazandırır normalde hepsi ölü

Bak özette yine nelssonun malığını gördüm kan beynime sıçradı

Geri
Üst Alt