Cevat Kelle
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2015
- 2.922
- 2.383
- 913
Ağızlarında salyalarla fark yememizi bekleyenler bu gece rahat uyku uyuyamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer dönemi Ndombele denen herif uzak olsun diye çok yazdık. Vecino falan derken çok çok gönülsüz razı olduk. Şu maçlarda da gördük. Hücum hattına düşüşte veya yeniden yükseliş arayan, veya sakatlıktan çıkmış vs 1-2 riskli transfer yapılabilir ama orta sahaya asla böyle oyuncu almayacaksın. İsimsiz olurdu, Fransa 2. liginden olurdu, ama canavar gibi oynayacak biri olmalıydı. Şöyle maçlarda 20dk sokunca orta sahayı tutacaktı. Bu maç pek öyle geçmedi gerçi ama ilk maç çok aradık öyle bir oyuncu. Berkan/Miçö kalsa daha iyiydi dedirtti...
Ben adım gibi eminim şu oyunla eleyebileceğimize. Ama UEFA'yı birazcık tanıyorsam ilk turda karşımıza City getirirler.Kophenhag maçının sonlarına ve oynadığımız son 3 maça bakarsak bu takım son 16 ya kalırsa ve devre arasında adam akıllı takviyeler gelirse
Turnuvada Bayern,city,real dışında gelen her takımı eler açık ve net
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapacak bir şey yok canımız sağolsun.
Almanyada dünyanın en iyi takımlarından birine karşı aslanlar gibi mücadele ettik.
1-İkardinin karşı karşıya pozisyonu,
2-torreiranın golünde ikardiye verdikleri santimlik ofsayt,
3- davies es geçilen kırmızı kart,
4- duran topta on kere kontrol edilen gol,
5- Nelssonun amatör hatası
6- orta sahada yedeklerde bir Berkan - miçö bile olmaması...
Diyerek günü kapatıyorum.
İnşallah manu ve kopenhag yeneceğiz, o zamana kadar oyun disiplini ve Ziyech + ndombele form tutacak diye düşünüyorum.
İyi geceler
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar iki mactada 70ten sonra ortayi 3 lyerek maçı aldi resmen
kolpa press futbolu son bulmadıgı sürece hic bi oyuncumuzdan verim alamayız