⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Kanein ilk attığı golün ofsayt çizgisi gelmedi ekrana
o diğer herif ofsayttı ama o taraf aktif değil gibiydi - kane ofsayt değildi sanki

ama VARdan verip sonra durun diye ikinci kere verme muhabbeti komik oldu.

Davies'e ikinci sarı gelmeliydi.

Mağlubiyeti kimseye bağlamamk lazım - takım olarak yan topta dikkat etmedik -- öncesindede top kaybına amatör faul yaptık tehlikeli açıda. olan biten bu .

ikinci gol evet Nelsson bireysel goguste yumuşatma ama yani ne diyeyeim işte amaaan

bayerni ikidir avcumuza alıp bırakıyoruz - o beni çok üzdü. Yoksa gole kadar oyun kademe falan çok memnunum ben takımın oynadığından. Kaçırmamıza rağmen.

kişisel olarak kimseye yazmaz açıkçası - yüklenenlerin yarıs 4 5 yeriz diyordu maç öncesi.

Onu oynatma bunu oynatma kimi oynayacak. Burda maç boyu herkes Angelino sövdü durdu. Yeni gelenler Davıd hariç hiçbiri tam hazır değil kim oynayacak sen mi?
Bu maçta da Angelino'yu söven gitsin tenis izlesin

Çıkana kadar sol kanadı tek başına savundu laa adam

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben taraftar olarak sıkıldım ''öyle olsa böyle olsa''dan.Heriflere atabileceğin şekilde her türlü olaylar oldu sen beceremedin enerjin yetmedi atamadın.Bir dahada böyle yakalayamazsın.
Bayern Munihle oynuyorsun Zimbru degil Aslanlar gibi oynadik gol bile attik daha ne yapacaklardi seni ne mutlu eder 3-0 kazanmak mi Real Madridi tut ozaman sorunun gecer

rakibimiz bu deyyuslar degilde psg real barca filan olsa cok net kazanmıstık

Ben taraftar olarak sıkıldım ''öyle olsa böyle olsa''dan.Heriflere atabileceğin şekilde her türlü olaylar oldu sen beceremedin enerjin yetmedi atamadın.Bir dahada böyle yakalayamazsın.
Herifleri kötü yakalamadık ki biz iyi oynadık. Hani ilk Bayern maçında da bu maçta da Bayern'in böyle olmasını sağlayan bizdik. Hani sanki rakip kötüydü de biz ondan kötüydük gibi bir durum yok. Biz iyiydik ama rakip bizden iyiydi özellikle bitiricilik noktasında.

2 Bayern maçından 1 puan alabilseydik United maçı final maçı olacaktı ne güzel.

Bayern Munihle oynuyorsun Zimbru degil Aslanlar gibi oynadik gol bile attik daha ne yapacaklardi seni ne mutlu eder 3-0 kazanmak mi Real Madridi tut ozaman sorunun gecer
:D sen aynı pozisyonları kasımpaşaya pendik'e de atamıyorsun.Bayernle alakası yok oradaki pozisyonların 1e1de kalmamışsın çünkü boş etrafın.

Geri
Üst Alt