Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.764
- 18.855
- 1.188
Senden raziyiz Aslan parcasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o diğer herif ofsayttı ama o taraf aktif değil gibiydi - kane ofsayt değildi sankiKanein ilk attığı golün ofsayt çizgisi gelmedi ekrana
Bu maçta da Angelino'yu söven gitsin tenis izlesinOnu oynatma bunu oynatma kimi oynayacak. Burda maç boyu herkes Angelino sövdü durdu. Yeni gelenler Davıd hariç hiçbiri tam hazır değil kim oynayacak sen mi?
Bayern Munihle oynuyorsun Zimbru degil Aslanlar gibi oynadik gol bile attik daha ne yapacaklardi seni ne mutlu eder 3-0 kazanmak mi Real Madridi tut ozaman sorunun gecerBen taraftar olarak sıkıldım ''öyle olsa böyle olsa''dan.Heriflere atabileceğin şekilde her türlü olaylar oldu sen beceremedin enerjin yetmedi atamadın.Bir dahada böyle yakalayamazsın.
FAul yok yav topa vuruyor 2 adam daArkada bir isim vardı ofsaytta olan Müller'di sanırım
Ayrıca faul verdiği pozisyonda da faul olmayabilir
Tekrarını vermediler ki şerefsizler
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herifleri kötü yakalamadık ki biz iyi oynadık. Hani ilk Bayern maçında da bu maçta da Bayern'in böyle olmasını sağlayan bizdik. Hani sanki rakip kötüydü de biz ondan kötüydük gibi bir durum yok. Biz iyiydik ama rakip bizden iyiydi özellikle bitiricilik noktasında.Ben taraftar olarak sıkıldım ''öyle olsa böyle olsa''dan.Heriflere atabileceğin şekilde her türlü olaylar oldu sen beceremedin enerjin yetmedi atamadın.Bir dahada böyle yakalayamazsın.
Bayern Munihle oynuyorsun Zimbru degil Aslanlar gibi oynadik gol bile attik daha ne yapacaklardi seni ne mutlu eder 3-0 kazanmak mi Real Madridi tut ozaman sorunun gecer