⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Nelsson değişikliği 0-0'a göreydi. Anında golü yiyince bir anlamı kalmadı. Muhtemelen biraz geriye çekilecektik, daha uzun toplarla ve az adamla kontra deneyecektik, çekilmeye fırsat olmadı.

Gençler bilmez. Avrupa'da çok iyi veya en azından kafa kafaya oynayıp rakibin hiç gol atacağı yokken duran toptan gol yiyerek bir çuval inciri berbat ettiğimiz bir milyonuncu maç falandır. Türk futbolunun klasik sorunudur, kulüp takımı milli takım fark etmez.

İyi de ben Okan’ın düzgün bir hoca olmadığını geçen seneden beri diyorum. Bu maç için dünyanın en iyi hocası da olsa bu skor normal.

Ama yaptığı değişiklikleri amatör hoca bile yapmaz
Sen bu işten zerre anlamıyorsun...

Yapacak bir şey yok canımız sağolsun.

Almanyada dünyanın en iyi takımlarından birine karşı aslanlar gibi mücadele ettik.

1-İkardinin karşı karşıya pozisyonu,
2-torreiranın golünde ikardiye verdikleri santimlik ofsayt,
3- davies es geçilen kırmızı kart,
4- duran topta on kere kontrol edilen gol,
5- Nelssonun amatör hatası
6- orta sahada yedeklerde bir Berkan - miçö bile olmaması...

Diyerek günü kapatıyorum.

İnşallah manu ve kopenhag yeneceğiz, o zamana kadar oyun disiplini ve Ziyech + ndombele form tutacak diye düşünüyorum.

İyi geceler

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben taraftar olarak sıkıldım ''öyle olsa böyle olsa''dan.Heriflere atabileceğin şekilde her türlü olaylar oldu sen beceremedin enerjin yetmedi atamadın.Bir dahada böyle yakalayamazsın.

Evet bu arada Torreira'nın golünde bana da yanlış adamdan ofsayt çizgisi çizildi gibi geldi ama tabi cidden en gerideki rakip oyuncu diğeri miydi kesin bilme şansımız yok.

İlk gol zaten ofsayt
VAR skandal bir karar verdi
Topa vuran Kane ofsaytta değildi ama arkasındaki adam ofsayt ve kaleciyi yanıltıyordu
Resmen skandal

Victor bir şampiyonluğun mimarlarından idi, bu maç kritik hamleleri ile defansı süpürsün istendi ama pahalı bir hata. 1-1 olabilir miydi olabilirdi ama en zayıf halkan kadar güçlüsün, Bayern bu noktada güçlü.

Geri
Üst Alt