GSCimbom
⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım
Alper Altun

⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım Sayfa 168

Alper Altun ·

Cevap
3,8K
Okunma
112,7K
Sayfa
168/192
Şaka Maka bu Galatasaray baya farklı bir Takım.

Her yiğidin harcı değildir Allianz Arena Ofansif çıkıp ve oynamak.

Eskiden türk takımları ezile ezile 4/5:0 yenilirdi böyle takımlara..

Biz ise başa baş oynadık.
Adam gibi ikinci 2. DMC olmamamsina rağmen.

Demeyim demeyim diyorum da yediğimiz ilk gol de nasıl 6 pasa inene kadar kimse vuramadı topa inanamadım. Büyük defans hatası var o golde.

Bu maç hedef maçımız değildi, yine de bence güzel performans gösterdik. Böyle böyle her sene buralarda kalabilirsek daha başarılı olduğumuz seneler mutlaka olur. Alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor.

Nelsson hatası dışında değişiklikleri çok doğruydu. Nelsson'da da çıkan oyuncu doğruydu ama Kazımca girmeliydi lakin o da hiç güven vermeyince Bardakçı'yı çakılı oynatayım diye düşündü tahminen o duran topta yemeseydik golü daha defansif bir anlayış olacaktı diye düşünüyorum.

Ben direk kazım girsin dedim, bu kadar iyi oynadığın maçta stoper hattı bozulmaz, bozduk ve yenildik, bozmasaydik da belki atarlardı bilemem ama bu baya büyük bir hata.

Bayern’e karsi bu kadar oynanir ben takimdan memnunum.Oyle top oynuyoruz ki millet Bayern’e yeniliyoruz diye ne diyecegini bilemiyo.Mactan once 5-0’lar havada ucusuyodu.Uzuldugumuz konu iki macta da maci kazanabilecek duruma gelip puan dahi alamamiz oldu.Bu bitiricilik konusunda biseyler yapmamiz lazim acilen.cok gol kaçırıyoruz.Su Abdul-Davinson’u bozmamak lazim.Angel’i cikaracaksak da Kazim girsin baslarim Nelsson’unuza yeter ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt