⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Lan bu nasıl hakem grubuydu böyle yav
Sokayım böyle yayıncıyıda ofsaytı bile veremediler
Şikeci totoş uefa

Şaka Maka bu Galatasaray baya farklı bir Takım.

Her yiğidin harcı değildir Allianz Arena Ofansif çıkıp ve oynamak.

Eskiden türk takımları ezile ezile 4/5:0 yenilirdi böyle takımlara..

Biz ise başa baş oynadık.
Adam gibi ikinci 2. DMC olmamamsina rağmen.

Çok çok çok iyi oynadığımız söyleyeyim bu arada. Bayern burada bu kadar doğru oynayacak bi turk takımı yok, Avrupadan da 1-2 takım çıkar maksimum

Arkadaşlar iyi misiniz ? Maçtan önce 3-0 a fitiz diyordu çoğu kişi şimdi hocaya mı laf sokuyoruz ? Gurur duyalim , gayet iyi mücadele ettik !
Orası öyle ama stoper tandemini bozmak hataydı malesef. Kasımpaşa maçı bile bunu göstermişken 10 dakika kazımcanla idare edebilirdi

Bayern kophenhag ve manuyu yener muhtemelen iki beraberlikle gruptan çıkarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demeyim demeyim diyorum da yediğimiz ilk gol de nasıl 6 pasa inene kadar kimse vuramadı topa inanamadım. Büyük defans hatası var o golde.

Bu maç hedef maçımız değildi, yine de bence güzel performans gösterdik. Böyle böyle her sene buralarda kalabilirsek daha başarılı olduğumuz seneler mutlaka olur. Alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor.

Nelsson hatası dışında değişiklikleri çok doğruydu. Nelsson'da da çıkan oyuncu doğruydu ama Kazımca girmeliydi lakin o da hiç güven vermeyince Bardakçı'yı çakılı oynatayım diye düşündü tahminen o duran topta yemeseydik golü daha defansif bir anlayış olacaktı diye düşünüyorum.

Ben direk kazım girsin dedim, bu kadar iyi oynadığın maçta stoper hattı bozulmaz, bozduk ve yenildik, bozmasaydik da belki atarlardı bilemem ama bu baya büyük bir hata.

ulan o kadar bekledik bir tane doğru dürüst orta saha getiremedik... genduzi falan olsa böyle mi olurdu.. her maç kondisyon bitiyor giren yedeklerde oyunu bitiriyor..

Grup cok manyak 1 hal aldi. Icerde yen manuyu 3lugu garantile, son mac final olsun hadi bea

Bayern’e karsi bu kadar oynanir ben takimdan memnunum.Oyle top oynuyoruz ki millet Bayern’e yeniliyoruz diye ne diyecegini bilemiyo.Mactan once 5-0’lar havada ucusuyodu.Uzuldugumuz konu iki macta da maci kazanabilecek duruma gelip puan dahi alamamiz oldu.Bu bitiricilik konusunda biseyler yapmamiz lazim acilen.cok gol kaçırıyoruz.Su Abdul-Davinson’u bozmamak lazim.Angel’i cikaracaksak da Kazim girsin baslarim Nelsson’unuza yeter ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt