⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

okan hoca bu ortasahayı 3leme işini ısrarla yapmıyor,sanırım oyunu yavaslatacagını düşünüyor !!

2-3 milyon alıp yedekten girmeyi kabul edecek bir Ramos eşeği olsaydı şu gruptan açık ara liderdik muhtemelen. Sanchez de kalacaktı ama.
Ramos gibi adam gerekmiyor. Sanchez gibi adam bulmusuz, daha dogrusu bulabiliyormusuz. O ayarda yine bulunur. Bakarsin bu kez Abdülkerim'i yedege ceker. Saka bir yana Abdülkerim prime'in babasini yasiyor.

sancez,abdulkerimi bozma.avrupada ortasaha düşünce oliveira ve kerem demribayla veya ndombeleyle 3 lesen sorun olmayacak

Yaptığı hata kabul edilebilir değil eyvallah

ama esas sıkıntıyı konuşmadan Nelson dersek hata yaparız

ilk maçta da aynısını yaşadık şimdi de

Okan orta sahayı 3'lese büyük bir ihtimal şu anda puanı almış eve dönüyorduk
Bende önceden 3luye dönelim diyordum da hocaya da bir şey diyemiyorum hazır değil ki hiç biri fizik olarak bitikler.

Şu Ndombele de Berkan-Miçö’yü arattı ya bize pes diyorum

Ziyech ve Zaha da daha Galatasaray’ı tam özümseyememiş bence
Zaha yine fena değil, defansa yardım falan ama ondan daha cesaretli işler bekliypruz
Ziyech ise top bana gelmesin diye oynadı hep
Tete rakibin üstüne üstüne gitmesiyle şu hali çok daha iyi Ziyech’ten, keşke Tete’yle başlasaymış maça
Geçen sezon ortasahamız zayıf dedik bu sezon daha da zayıflattılar. Fıkra gibi, keşke berkan miço kalsaydı en azından

Var niye var arkadaş. Skora etki eden hataları düzeltmek ve daha adil maç sonuçları almak için değil mi? İkinci sarıdan kırmızı olacak olayda var niye devreye girmez yani kural niye var bu duruma müdahale eder demez.
Yediğimiz ilk golde ofsayt yok ama sancheze engelleme var adam topa çıkamıyor. 2kere kontrol ediyorsun demekki bir haltlar var pozisyonda
sari ve faullere karismiyor cok kotu bi uygulama.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acik limit 20m ustu

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kim söyledi bunu ? zaten yaz dönemı neden limitimiz yoktu kimse anlamadı biz ffp anlasması yapmadık ama oyuncu satmadan bonservisli adam alamıyoruz herkes diyor ki erden baskan acıkladı onun acıklaması da net degil yada biz ffp anlasması yaptık !!

2 Bayern maçından 1 puan alabilseydik United maçı final maçı olacaktı ne güzel.
Yine final maci kazandikmi is biter bugun kopenhag macina baktim biraz united yuruye yuruye yeniyordu hojlund atsa 3-0 olmustu 10 kisiye bile ustunluk kuramadilar biz bunlarin icinden geceriz cunku yenmek icin uzerimize gelecekler

Ben hala orta sahayı ısrarla boşaltmamıza takılıyım. Belki bu sene 15 kere falan olmuştur.
Hayır oyuna soktuğumuz adamlar da bir derman olmuyor o halde ya yapma yada oraya dinamizm katacak bir oyun planı düşün.
Maç içinde angelino ortaya kayabiliyorsa değişikliklerle de bu yapılabilir. Adam zaten topun dibine girip orta açabiliyor orta sahadan beklediğimiz şeyler bunlar değil mi.

Abi Abdül sole oynuyorsa angelno da torreiranın yanında oynayabilir. Önlerine çılgınlık yap yapacaksan. Defans bölgesinde bir değişiklikle 4 adamın yerini değiştirip boeyin de dengesini bozmaya gerek yok. Bu ölümcül hata artık hoca buna bakıp hata olduğunu kabul etmeli.
Oyuncu yok tamam da farklı iş yap hoca. Ben gerekiyorsa bu tür maçlarda barışı son 20 dakika bek'e koyar boğuştururum.

Sağlık olsun ama bunları başardık diye gelecekte hatırlanmayacak. Sonuç odaklı ilerlememiz lazım.

Geri
Üst Alt