⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Burada ofsayttaki oyuncu Davinson'u engelliyor. Gol kararı skandal.

Ekli dosyayı görüntüle 225178
işte orda neye göre baktılar bilmiyorum bizde izlerken VAR a gidilince aha ordan döndü dedikte.

verince Faul demedi o zaman dedik. bencede faul (ofsayt kısmı bence çokta kesin şudur diyemem)

ikinci kere durun bakıyoruzda küfürlerim yağdı tabi.

maç öncesinde ama konuştuğumuz muhabbet duran toptaki kademe olayı.

Hakem verdi maci cok net sekilde

Davies’e kirmizi veremedi

Abdulkerim’in laimer den kaptigi top tertemiz,belki de gol olacak pozisyonu kesti serefsiz

sanchezin yanına o mümin olur,real madride göz actırmadı

Genduzi değil de Amrabat olsaymış müthiş olurmuş. Torreira önde presteyken Amrabat tek başına çok rahat süpürürdü arkayı bir de hava toplarında oraya düşenleri alabilirdi.
Paredes olsaydı, tempoyu ayarlar ve pas kalitesiyle takıma seviye atlatırdı. Takımda en çok o tip bir adamın eksikliği hissediliyor. Amrabat da iyi olurdu elbette...

Çıldırmamak elde değil. Maç esnasında attığımız golün tekrarını izleyince direkt upamecano’ya baktım zaten icardi’den önce gözüküyordu ayağı. Aha gol dedim.
Haysiyetsizler arkasındaki adamdan çekmişler çizgiyi. Şampiyonlar Ligi maçında göz göre göre nasıl yaparlar böyle bir şeyi?

torreira kademede muazzam - koşuyor ediyorda - ileride top hiç kullanamıyor bana göre.
Bence basit ama doğru oynuyor özellikle oyunu hızlandırıyor bazen bu yaratıcılıktan daha fazla şey katar takıma hücumda. Presten ön alanda kapacağı toplar zaten başlı başına tehlike. Amrabat'ta sonuçta takoz bir adam değil iyi derin top atabilen biri. O tarz biri lazım bence bize. Oyunumuz bunu istiyor çünkü. Emil Breivik tarzı hareketli ön alan presini yine yapan daha meziyetli biri de olabilir ama o zaman uzun topla çıkışlarda Torreira tarafında sıkıntı yaşayabiliriz. Amrabat tarzı bir 6-8 no o sorunu da çözer mesela Kane'in geriye gelip aldığı yüksek toplarda iyi bozabilirdi.

Mesela devre arası jorginho yoklanabilir ama tabi tore ile beraber baya kısa bi os oluyor

Bence basit ama doğru oynuyor özellikle oyunu hızlandırıyor bazen bu yaratıcılıktan daha fazla şey katar takıma hücumda. Presten ön alanda kapacağı toplar zaten başlı başına tehlike. Amrabat'ta sonuçta takoz bir adam değil iyi derin top atabilen biri. O tarz biri lazım bence bize. Oyunumuz bunu istiyor çünkü. Emil Breivik tarzı hareketli ön alan presini yine yapan daha meziyetli biri de olabilir ama o zaman uzun topla çıkışlarda Torreira tarafında sıkıntı yaşayabiliriz. Amrabat tarzı bir 6-8 no o sorunu da çözer mesela Kane'in geriye gelip aldığı yüksek toplarda iyi bozabilirdi.
ona yüzde yüz katılıyorum canım , Torreira özelinde ufak eleştirim işte - bizde şu an bahsettiğin profil tam olmadığından (Ndombele izleyemedik) torreiraya düşüyor bazı görevler - çok belli ediyor aslında nereye pas verecek edecek basit oynamada haklısın ama top kaybıda çok oldu öyle sezona bakınca.

ama boey ile beraber takımın vazgeçilmezleri

işte orda neye göre baktılar bilmiyorum bizde izlerken VAR a gidilince aha ordan döndü dedikte.

verince Faul demedi o zaman dedik. bencede faul (ofsayt kısmı bence çokta kesin şudur diyemem)

ikinci kere durun bakıyoruzda küfürlerim yağdı tabi.

maç öncesinde ama konuştuğumuz muhabbet duran toptaki kademe olayı.
Gri pozisyon ya hakem zaten tüm taktir haklarını Bayern'den yana kullandı ezdirdi deplasman takımı. Bardakçı'yı da atmadı diyenler var ama o pozisyonda da ilk önce faulü yapan Kane.

Geri
Üst Alt