⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Gecen seneki kura sansi lazim.
Bayern City Madrid filan cebelleşirken Inter daha kolay taraftan finale geldi

Apokerim'in kazandığı faulle kesilen pozisyonda skor kaç kaçtı ya?

Sansimizi seveyim.Surekli Madrid-Psg falan cektigimiz donemlerde en iyu donemleriydi simdi Bayern cekiyoruz.Ceksenize ordan bi Psg parcalardik sunlari iki macta da.City disinda her takimla kafa kafaya oynarmisiz onu gormus olduk.Bayern’i bile paspas ettigimiz donemler oldu.Takimin performansindan memnunum.Manu’yu icerde yeneriz. Kopenhag’a da sacma sapan bi maglubiyet alacagimizi sanmiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Davies e ikiciyi vermeyen eline sövmeyen kalmasın....

Şu 2 Bayern maçında en azından 2 puanı kesinlikle hak etmiştik, hatta bana soracak olursanız ilk maç galibiyet, bu maç da beraberlik olmalıydı. Allianz Arena'da Bayern'le böyle oynayıp puanı kaçırmak dünyada anca 7-8 takımın yapabileceği bir şey, takıma ve hocaya helal olsun, hayran kaldım. Bundan sonrası basit, United'ı yen, Kopenhag'dan beraberlik al gruptan çık.

Kim denen herifin kornerden golü mü var da gidip nelssona tutturmuşuz Nelson da önde olmalıydı çok yanlış dağılım var orada. Barış arkada olalıydı ve sağdan kontra için kim'i tutmalıydı.
Adam tutuşu çok yanlış yapmışız tek gol atabilecek adam kean denden sahtekar it herifken barışla savunmamamız lazımdı. Umarım bu hataları bir daha yapmayız.
Duran top zaten problemken 80 dakika yemediğimiz bir pozisyonu kötü yerleşimden dolayı yememeliydik yav.
Tüm bahsettiklerinden önce orda o sacma ve gereksiz faulü yapmayacaktik. :)

Biraz da şans olacak. Benfica, inter, salzburg grubuna son sıradan giren Sociedad 10 puanla grup lideri şu an. Bu gruba biz düşsek lider çıkıp tarihin akışını değiştirebilirdik.

Bayern’e kafa tutan takım City hariç herkesi yenebilir bence. Real, barca, psg hepsi çöp bu sene

Duran topta yediğimiz golde en cok tutacagimiz adam bize rahat gol atması beni sinirlendiriyor. Supriz bir adam atsa uzulmezdim

ilk maçta kontra, 2. maçat duran toptan yenildik. normalde mağlubiyet beklenir ama böylesi can sıkıcı oldu bayağ

neyse canımız sağolsun

Para dışında da 2. olmanın bir esprisi de yok. Güçlü görünmesine rağmen bayağı formsuz takımlar var grupta.
Arsenal falan rakip gelir boşa delirip geri gelmek benim canımı sıkar.
Ben yine yeni yeniden Uefa kupası diyorum. Bu takımın uzun vadede bunu başarmaması için neden yok. Ş.ligi için de biraz daha kaşarlaşmak gerekiyor.

Şu son ş.ligi maçlarına bakınca Uefa maçlarında asıldığımız vakit ciddi olarak engel olamazlar.

Bir avrupa kupası yeniden yükselişimizin imzası olur bence artık buna da ihtiyacımız var.
Manu'yu yenip son maçta da artık ne olursa gözüyle bakarak gitmek lazım kafamız rahat olmalı. 2. tura çıkarsak ismimizi duyurmuş oluruz olur da 3 olursak avrupaya eziyet olur daha çok isim duyururuz. Ş.ligi çeyrek final ile Uefa finaliden aşağı yukarı ikisinde de aynı para var.
Totalde de benzer bir efor var.
7 daha kolay maç ile kupa/ 4 daha zor maç ile yarı final.
Ha götümüzden bal akar ş.liginde yarı fina görürüz fena da olmaz ama Gerçeklere de ihtiyacımız var.
Madrid, arsenal, city, müthiş fotoda giden sociedad yada inter, bize ters gelecek oyunu olan athletico madrid falan düşününce edebimizle uefadan devam.

Ş.liginden uefaya ilerleyecek takımlardan da aklına almayacağımız takım yok.

Geri
Üst Alt