⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Wes Ham ve Atalanta da var, Real Betis de var. AL hic kolay değilmiş.

13 maçın 4 maçı bitti

kaldı 9 maç

ne kadar zor olabilir ki o 9 maçı kazanmak

kesinlikle CL :)

icardi sakat diye normal ama arkasındaki üçlünün performansını bi türlü yukarı çekemedik sezon başından beridir, gol kabızlığının sebebi de bu.
Tete,zaha,kerem,ziyech hepsi formsuz.
iyi futbolumuzun sebebi diğerlerinin müthiş oynaması ve okan hoca.

Bu noktaya geldikten sonra AL biraz hayal kırıklığı olur ki orası da kolay bir mecra olmayacak zaten. Maçlar oynanmadan önce, 4. maçlar sonunda Bayern 12, Manu 9 puanda olacak dense kimse şaşırmazdı doğrusu. Kazandığımız maçta bile 10 kişi kalmış olan Manu atağında Apo mucizevi şekilde ayağını uzatıp topu engellemese kaybetmiştik...

Şimdi ise Bayern Kopenhag' ı yener ve Manu' ya yenilmezse, alacağımız iki beraberlik dahi UCL de üst tur demek. İş buradan dönmemeli; takım da giderek daha fazla güven veriyor...

ben hayatımda ilk defa varda kontrol edilen bir golün tekrar kontrol edildiğini gördüm doğradı bizi yavşaklar o hakemin keşke evini bassalar şuan

32 yaşındayım.

hayatımın en mutsuz geçen 3 gününden 2'si bayern maçlarının ertesi günü oldu...

Manchesterdan acısını çıkaracağız hiç merak etmeyin efsane bir galibiyet geliyor onlar sıkıntılı onlar stresli onlar baskı altında yeter ki şans yanımızda olsun

Yok mu olum şu ilk golün penaltı olup olmayacağını gösterecek bir açı?

Ne çizgi çizildi, ne doğru dürüst tekrar verildi. Resmen Avrupa’da şike yapıldı. Kimse Uefa’ya bu konuda baskı yapmayacak mı?

Herşeyi boşverin tarafsız biri manu ve bayern maçlarını izlese ne düşünür

Galatasaray adam gibi oynuyor arkadaş iyi takım.. maçı izlenilir..

O hakeme sadece biz sövmemişzdir

Lige odaklanmakıyız artık

Ofsayttan çizgisi verilmedi bir salaklık yaptı hakemler. Hayır anlamadığım 2 kere kontrol ettiler birde.

Ofsayttan çizgisi verilmedi bir salaklık yaptı hakemler. Hayır anlamadığım 2 kere kontrol ettiler birde.
2. kontrol bence ofsayt için değil de faul olup olmadığıyla alakalı olabilir.

Golün tekrarını izlemedim ama birileri çekiliyor orada sanki.

Manchesterdan acısını çıkaracağız hiç merak etmeyin efsane bir galibiyet geliyor onlar sıkıntılı onlar stresli onlar baskı altında yeter ki şans yanımızda olsun
Manu da maça final maçı gibi çıkıp Full focus çıkacak. Biz de üzerimizde bu sefer baskı ile çıkacağız çünkü yenilmemek zorundayız.

Neyse ki rashford ve casemiro yok deniyor.
Garnachoyu Boey tutar da antony oynarsa oraya dikkat edilmeli. Bruno, antony kitlendi mi sorun kalmaz.

Ama ben çok kolay olacağını sanmıyorum

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takımda beğenmedigim ve iki sorun olan ve abartilan futbolcu var, birisi Nelson diğeri kerem...
Kerem'i ikinci yarıda barış ile değiştirilmeliydi her pozisyonda top kaybı fiziksel olarak ezildi...
angelinho eğer sakatlandiysa 3 lu stoper dönülmeliydi, kazım değişikliği ile..
Kaan Ayhan gerçekten orta sahada oynamasının mantığı yok, Sergio olivera çok çabuk vazgeçildi, kerem( yada ziyech)+Kaan yerine yerine Sergio olivera - kerem d. Orta sahası daha dirençli olurdu...

Geri
Üst Alt