Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geliyor maalesef.Manchester United Bayern'i yener UEFA lobisi bizim maçı berabere bitirir son dakikaları saçma sapan bir karar verirler sonuncu oluruz şaka gibi grup...
hayir beraberlik gerekmiyor bize.Mnu'yu ikili averajda geciyoruzmanu puan kaybedecek bizde berabere kalacağız
Hic totem ya da bu macin moral bozukluguna gore konusmuyorum. Gruptaki tum maclari izledim ve yorumum su ki son macta bizim deplasmanda bunlari yenme ihtimalimiz yok. Bayern resmen cok buyuk kasarlik yapti. Bayernden en kotu 1 almaliydik. Kopenhag icerde canakkale gecilmezi yapacak ve uyutup yenecek bizi.
Manu kazanamazsa biz yenilsek bile 3. oluyoruz.manu puan kaybedecek bizde berabere kalacağız
yok ama daha gollü beraberlik etkilemiyor mu ? haa doğru yav tamamen yanlış düşündüm deplasman golü zaten dediğim.Deplasman golu var mi cl de?
Burada asıl güvendiğim Manu'nun berbat defansı. O yüzden yenilmezler diyorum ama bu akşamki sonuçtan sonra önceki kadar güvenemiyorum tabi.@Hasan Bekir hala bayern uniteddan puan alır diyor musun tertemiz domalacaklar
İkili averaj eşit olursa gol sayısı da eşit oluyor mantıken. Aynı gibi oluyor. Acayip karışık yazmışlarB averaj, c ise atılan gol sayısı bence
Mnchester son macta kazanamazsa ,yenilsek bile 3.yuz
karı daha koşmayı bilmiyor hakemlik yapıyor
o zaman gider Kopenhag'a koyarizişimiz bayern denilen toto lalelerine kaldıysa geçmiş olsun