ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Bayern Münih 0-0 Kopenhag | MS | 29 Kasım

Var'a gitti 2 dakika 40 saniyelik bir inceleme oldu
O süreyi bile maçın sonuna tam olarak eklemedi bir dakika erken bitirdi
Yani bugün bizim maçta bu maçta yani böyle apar topar hani bitsin dercesine gerçekten çok enteresan
Bu gece hiçbir var kararı lehimize çıkmadı
Bizim maçtaki penaltı pozisyonunda enteresandi omuz diyemeyeceğimiz bir pozisyon kaleye de giden bir toptu
Gerçekten leş hakem kararları ile dolu bir geceydi
Bayern ve United maçlarında ciddi hakem kararları ile puanlar kaybettik
Yapacak bir şey yok önümüze bakacağız
İnşallah kopenhagı yenip gruptan çıkacağız

Kadınlar futboldan anlamıyorlar boşa zorlamasınlar herkes kendi işine mesleğine baksın gitsin voleybol maçı yönetsin plaj voleybolu yönetsin futbol yönetmesinler.

Hic totem ya da bu macin moral bozukluguna gore konusmuyorum. Gruptaki tum maclari izledim ve yorumum su ki son macta bizim deplasmanda bunlari yenme ihtimalimiz yok. Bayern resmen cok buyuk kasarlik yapti. Bayernden en kotu 1 almaliydik. Kopenhag icerde canakkale gecilmezi yapacak ve uyutup yenecek bizi.

Maalesef şu anki görüntü bu
Kontradan yeme ihtimalimiz de az değil atmaya çalışırken
Yine duran top golü ya da kornerden falan bulmamız lazım
Ya da erken bir kırmızı kart falan

ben bizim maçta kopenhagın oyun düzenini değiştireceğini sanmıyorum. yine aynı oyunu oynayacaklardır. ancak inanılmaz ters bir takım. arena tarifesi uygulayıp pozisyonları harcamamalıyız. zahanın bize bir borcu var, ödemeli.

Deplasman golu var mi cl de?
yok ama daha gollü beraberlik etkilemiyor mu ? haa doğru yav tamamen yanlış düşündüm deplasman golü zaten dediğim.

sadece galibiyet sanırım şimdi aynen

edit : yok yav ikili averaj olunca daha gollü olması avantaj olması lazım - birebir eşleşmede deplasman golü gibi oluyor sanki geçerli olmasada.

Domuz gibi koşuyor kopenhaglılar. 90 dakika ceza sahası önünü kapattılar. Bayern de kepenkleri indirmiş zaten. Giren çıkanlara bakarsak anlaşılıyor. Kopenhag çok da yorulmadan sadece rakibi 11 kişi karşılayıp, ceza sahası önünü kapattı.

Grup zaten zor grup ama asıl fikstür mahvetti bizi. Bayern'in garantiledikten sonra çok da sallamayacağı ihtimalinden bahsettiğimde beni linç eden bi grup vardı. Neymiş bayerni tanımıyormuşum futboldan anlamıyormuşum. Al sana bayern işte evinde kophenagı yenemedi sen bir puan alamadın ama.

Var denen garabet içeride de dışarıda da her koşulda aleyhimizde ilerliyor.

Geri
Üst Alt