ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Bayern Münih 0-0 Kopenhag | MS | 29 Kasım

Bayern maçında Alphonso Davies atılmadı, Bayern'in attığı gol ya endirek vuruş ya da ofsayttı. Attığımız gol santimlerle ofsayt denip iptal edildi.

Manu maçında penaltımız verilmedi. Icardi'nin golü milim ofsaytla iptal edildi.

Bu maçta son dakika dün gece PSG'ye verilen tarzda bir penaltı oldu. Önce kola çarpıyordu VAR'dan iptal edildi.

Söyleyecek söz kalmadı. Lehimize hiç bir şey çıkmadı.

jkwKVgD.png

9 ihtimalin 3'unde CL'den devam ediyoruz. 4'unde EL. Ikisinde anamizin ligine donuyoruz.

Aglayip zirlamayin

Kopenhaga gitcez, 100 dakkika savascaz.

Ha olmadimi, cok ta sey degil acikasi ligde samp oluruz

Neyse vardir bunda da bi hayir. Herifler az kalsin son dakika golu atiyordu.

Bayern su dakkadan sonra gidip ingilterede manuyu nasil yenecek ki? O mac max 1 puan olur. Manuya cok daha yakin. Harbi varina da kadin hakemine de uefasina da .....

işte orda aradayım ikili averaja bakılırken 2-2 vs 3-3 aynı şey midir - değil midir diye - daha doğrusu deplasman golü gibi mi bakılmalıdır (yok ya artık) yoksa grup içi ikili averaj olduğu için farklı mı bakılıyor.
Iki takim arasinda oynanan maclarda alinan puanlar esit oluyor. Ikili averaj esit oluyor. Ondan sonra genel averaja bakiliyor ki orada adamlar 1 averaj farkla ondeler. Kisacasi beraberlik bize yetmiyor Bayern ve UEFA sagolsun.

Şu grupta hakemlerden büyük rahatsızlık duyuyorum. Dışarıdaki Bayern maçı da normal değildi bu maç da normal değil.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayern maçında Alphonso Davies atılmadı, Bayern'in attığı gol ya endirek vuruş ya da ofsayttı. Attığımız gol santimlerle ofsayt denip iptal edildi.

Manu maçında penaltımız verilmedi. Icardi'nin golü milim ofsaytla iptal edildi.

Bu maçta son dakika dün gece PSG'ye verilen tarzda bir penaltı oldu. Önce kola çarpıyordu VAR'dan iptal edildi.

Söyleyecek söz kalmadı. Lehimize hiç bir şey çıkmadı.
Psg ninkinden 50 kat daha penaltı bu. Orda vücuttan kola gitti burda önce kola değdi

Grup zaten zor grup ama asıl fikstür mahvetti bizi. Bayern'in garantiledikten sonra çok da sallamayacağı ihtimalinden bahsettiğimde beni linç eden bi grup vardı. Neymiş bayerni tanımıyormuşum futboldan anlamıyormuşum. Al sana bayern işte evinde kophenagı yenemedi sen bir puan alamadın ama.
Yav tamamen bizim malligimiz o maclar bayern aynı oyunu oynuyor.
Yedigimiz gol ofsayt 2.si de nelssonun şuursuzluğu 2 kere hatayi duzeltne şansı vardı.

Afedersin bok gibi statik ofans hatti olan bir takım.
United de defansi bu kadar leş premier lig takimi olamaz.
Ikisini al birbirine vur.
Bayern son macta pozisyon vermez

Orta saha almayan yönetim seneye kazik çaktı. Şu an liderdik grupta orta sahamız olsa idi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı zamanda doğru veya yanlış ssolda banko oynayacak Kerem varken zaha alındı.
Sol bek angelinho nasıl izlendide alındı.

Madem para yok nelsonuda bu kadar gözden çıkaracaksınız sat kardeşim gerekirse 10 milyona al orta sahaya oyuncu.

Iki takim arasinda oynanan maclarda alinan puanlar esit oluyor. Ikili averaj esit oluyor. Ondan sonra genel averaja bakiliyor ki orada adamlar 1 averaj farkla ondeler. Kisacasi beraberlik bize yetmiyor Bayern ve UEFA sagolsun.
tamam ozaman mecbur galibiyet lazım işte şimdi. ben 3-3 ün deplasman golü mantığında bakılacağını düşünmemiştim ikili averaj mantığında. yoksa evet 1 tane gol bile farketti şimdi.

Geri
Üst Alt