- 3 Haziran 2015
- 56.725
- 65.859
- 4.143
Manchester 3-7 kazanabilirdi
Biz 6-3 kazanabilirdik
Ne kadar sacmalik varsa son 90 dakikada gördük
Biz 6-3 kazanabilirdik
Ne kadar sacmalik varsa son 90 dakikada gördük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyur burdan yak 3-4'ncü maç oynamak kadar saçma iş yoktu muhtemelen Bayern son maçta rotasyon yapar.
Katılıyorum CL devam için asıl maç Kopenhag maçıydı zaten bu maç en azından Manu'nun Bayern'i yenemeyeceğini(beraberlik yetmiyor onlara) düşünürsek Uefa'yı garantiledik gibi bir şey oldu. Kopenhag'ta Bayern'den puan alamazsa onlara karşı beraberlik yetiyor. Çok iyi sonuç oldu bizim için. Lakin orta saha net şart Torreira 70'ten sonra koşamadı resmen ama yerine oyuncu koyamadık. Okna hocanın Nelsson'u oynatmama durumu 3 puana mal oldu gibi. Ten Hag'ta sağ olsun Hojlund'u çıkararak bizim ekmeğimize yağ sürdü.tertemiz sonuç. kopenhagı yener çıkarız
Buyur burdan yak 3-4'ncü maç oynamak kadar saçma iş yoktu muhtemelen Bayern son maçta rotasyon yapar.

Bi Sane yok ztn Musiala sakat Coman Sane aratmazrotasyon nerede var göremedim bi sane yok bir de musiala
Evet, duydum onu ben de.Amerikan yayininda Ingiliz spiker "Evet bir yanlislik yok, yanlis gormuyorsunuz, bu bir NBA maci degil." gibi bir seyler dedi![]()
1-3 den sonra maçtan puan alacağımızı düşündüm diyen varsa gitsin ötede bayılsın.