⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

ulan hkemlerle sınanıyoruz resmen - baya baya Underdog profili olduk gene.

utanmasam uefa bu gruprtan bayern ve utined çıkarmak için elinden geleni yapıyor dicem.

Manu son maç bayerni yenerse 2.olur, bizim deplasmanda yenemememiz halinde

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

içerideki maçları kazanamadık hiç - o bana koydu.

kopenhag ve bu maç yani içimde kaldı çok fazla.

çok zor deplasmana gideceğiz - bu defansı orda affetmez disiplinli takım.

Adamlar Icardi'den sonra en tehlikeli oyuncumuz olarak Kerem'i görüyor. Size kalsa sırtınızda havaalanına taşırsınız çocuğu yeter ki oynamasın.

Benzerini yazın Mertens için yaptınız, ne olursa olsun ayrılmalı diyenlerle kaynıyordu burası. Biraz da oyuncularımıza sahip çıkmayı öğrensek keşke.

Kerem kötü oynasın da laf atayım diye pusuda bekleyen onlarca kişi var, zaten maçın koptuğu 5 tane değişiklik yapıldığı Alanya maçında bile yerin dibine soktunuz. Tamam anladık artık yav. Kötü bir dönem geçiriyor, destek çıkın da üstündeki şu saçma sapan baskıyı ve bu kötü dönemi bir evvel atlatsın.

Bugün attığı gol ile artık üstündeki şu ölü toprağı atar inşallah.

Aslanım benim helal olsun sana çok güzel gol attı. Tam zamanında en önemli maçta attı

olsun takimimla gurur duyuyorum

CIMBOM BASI DIK YURUR !

Katılıyorum CL devam için asıl maç Kopenhag maçıydı zaten bu maç en azından Manu'nun Bayern'i yenemeyeceğini(beraberlik yetmiyor onlara) düşünürsek Uefa'yı garantiledik gibi bir şey oldu. Kopenhag'ta Bayern'den puan alamazsa onlara karşı beraberlik yetiyor. Çok iyi sonuç oldu bizim için. Lakin orta saha net şart Torreira 70'ten sonra koşamadı resmen ama yerine oyuncu koyamadık. Okna hocanın Nelsson'u oynatmama durumu 3 puana mal oldu gibi. Ten Hag'ta sağ olsun Hojlund'u çıkararak bizim ekmeğimize yağ sürdü.
buraya katılmıyorum grup fikstürünü gördüğümden beri

Bu sartlarda mükemmel sonuc pes etmedik 3-3’e getirdik oyunu

Son macta deplasman da kazanmak icin oynayacagiz,en azindan kaybetmedigimiz zaman avrupa da kalacagiz
Kalamayabiliriz

Kopenhag Bayern’den puan alırsa beraberlik durumunda United Bayern’i yenerse 4. Oluruz.

Bayern 2 maçı da alırsa garanti Uefa

Bayern son maç United’dan en az 1 puan alırsa zaten en kötü UEFA garanti yenilsek bile.

Bayern Münih iki maçını kazanırsa , biz de Kophenag’a yenilmezsek çıkıyoruz.
Ama biz Kophenag’ı yenip kendi işimizi kendimiz görelim.

Geri
Üst Alt