Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.088
- 10.485
- 1.303
Davinson olsaydı rahat yenerdik bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar net olamıyorum ben ya. Yani kadromuz güzel ama bilemiyorum, bir şekilde tam yeterli oyunu oynayamıyoruz ahbabım; umarım dediğin gibi olur.tertemiz sonuç. kopenhagı yener çıkarız
hiç olmadığı kadar hantaldı - ikinci yarı ağırlıkta olmak üzere
Evet once; sizi uyarmak isterim ozet izlemiyorsunuz, surekli ustuste pozisyon oluyor dedi. Sonra da NBA macina benzetti.Amerikan yayininda Ingiliz spiker "Evet bir yanlislik yok, yanlis gormuyorsunuz, bu bir NBA maci degil." gibi bir seyler dedi![]()
Bu rotasyonlu muBu rotasyonlu halleri dahi korkunç. Bence kopenhag zorlar biraz belki ama yenilir, ama futbol bu sürpriz olma ihtimali hep var.![]()
Adamlar Icardi'den sonra en tehlikeli oyuncumuz olarak Kerem'i görüyor. Size kalsa sırtınızda havaalanına taşırsınız çocuğu yeter ki oynamasın.
Benzerini yazın Mertens için yaptınız, ne olursa olsun ayrılmalı diyenlerle kaynıyordu burası. Biraz da oyuncularımıza sahip çıkmayı öğrensek keşke.
Kerem kötü oynasın da laf atayım diye pusuda bekleyen onlarca kişi var, zaten maçın koptuğu 5 tane değişiklik yapıldığı Alanya maçında bile yerin dibine soktunuz. Tamam anladık artık yav. Kötü bir dönem geçiriyor, destek çıkın da üstündeki şu saçma sapan baskıyı ve bu kötü dönemi bir evvel atlatsın.
buraya katılmıyorum grup fikstürünü gördüğümden beriKatılıyorum CL devam için asıl maç Kopenhag maçıydı zaten bu maç en azından Manu'nun Bayern'i yenemeyeceğini(beraberlik yetmiyor onlara) düşünürsek Uefa'yı garantiledik gibi bir şey oldu. Kopenhag'ta Bayern'den puan alamazsa onlara karşı beraberlik yetiyor. Çok iyi sonuç oldu bizim için. Lakin orta saha net şart Torreira 70'ten sonra koşamadı resmen ama yerine oyuncu koyamadık. Okna hocanın Nelsson'u oynatmama durumu 3 puana mal oldu gibi. Ten Hag'ta sağ olsun Hojlund'u çıkararak bizim ekmeğimize yağ sürdü.
Oyunculardan korkuyor sanki hocaİcardi gününde değildi bu tür zamanlarda Bakambu'yu kullanmak fena olmaz sanki
KalamayabilirizBu sartlarda mükemmel sonuc pes etmedik 3-3’e getirdik oyunu
Son macta deplasman da kazanmak icin oynayacagiz,en azindan kaybetmedigimiz zaman avrupa da kalacagiz
Masallah herkes ABD'deymis.Evet once; sizi uyarmak isterim ozet izlemiyorsunuz, surekli ustuste pozisyon oluyor dedi. Sonra da NBA macina benzetti.