- 23 Temmuz 2011
- 75.503
- 51.033
- 4.693
%60 Berabere
%40 Manu galibiyeti.
%40 Manu galibiyeti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer de Torreira sakatlanir. Rahatlik bize haramIlk yari 3 atip ikinci yarıyı rölantide geçirelim.
Namümkün gibi duruyor ahbabım- en az 3 hafta gibi söylemiş idi Okan hoca sanıyorum. Abdülkerim olur ise sürpriz o olur ki çok elzem bir isim gayet mutlu olurum benDavinson sürprizi gelebilir
İlk maçımıza göre daha moralliler; liglerinde üst üste kazandılar. Tehlikeli oyuncuları var, temkinli olmayı faydalı görüyorum ben. Elbette eski Manu değiller ama bunu not düşmek lazım dediğiniz gibi.Adamlarin savunma hala rezalet. Everton yiginlarca gol kacirdi, Onana da fena kurtarislar yapmadi. Daha dusuk XG ile 3-0 yendiler. Saka gibi durumdu. Bu formda halleriyse iyi yani. Ki Rashford da oynamayacak.

Tabii ki Galatasaray kanks soru mu şimdi bu da yavKimi tutuyorsun ? @Murat Durmaz
Eyvah.koreografi varsa garanti kazanamayacağız.genelde uğursuz geliyorUlan uyku tutmuyor be şimdi de koreografiyi düşünüyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vlogçu götleri unutmayalımMaça tiktokçılar ve pelinsular alınmamalı