⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

%60 Berabere
%40 Manu galibiyeti.

Kadroda icardi ve torreira hariç kesinlikle oynamalı diyeceğim ilk isim Davinson'du. Nelsson'dan daha iyi Holjund ile eşleşmelerde hava hâkimiyeti kurar, ilk teması yapar, sıkı marke eder, takımı önde tutar, öne oynardı. Nelsson da kötü bir oyuncu değil kapanarak oynayacağımız maçta garanticiligi ve pozisyon bilgisi ile Davinson'u aratmaz diğer özellikleri maalesf geride ve tam da ManU maçı için bicilmis kaftan Davidson'u muhakkak arayacağız. Umarım ezbere top şişirmez ya da önde baskı yaptığımız anlarda Holjund'a sırtı dönük top aldırmaz. 10 numarada da Mertens ile başlasak daha iyi olur gibi Kerem oynar ve saç baş yoldurmaya devam ederse taraftar dayanamaz yuhlar diye endişeleniyorum. Allah yardımcımız olsun.

muslera
boey kaan abdül angelino
torreira ndombele
ziyech mertens zaha
icardi

Ulan uyku tutmuyor be şimdi de koreografiyi düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlarin savunma hala rezalet. Everton yiginlarca gol kacirdi, Onana da fena kurtarislar yapmadi. Daha dusuk XG ile 3-0 yendiler. Saka gibi durumdu. Bu formda halleriyse iyi yani. Ki Rashford da oynamayacak.
İlk maçımıza göre daha moralliler; liglerinde üst üste kazandılar. Tehlikeli oyuncuları var, temkinli olmayı faydalı görüyorum ben. Elbette eski Manu değiller ama bunu not düşmek lazım dediğiniz gibi.

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira Ndombele
Ziyech Mertens Zaha
Icardi

Kadro olarak mecburi Sanchez - Nelsson değişikliği hariç tamamen Bayern maçlarındaki kadroyu bekliyorum. Kerem, Ziyech ve Angelino ilk 11e dönerler. Mertens ne olursa olsun hamle oyuncusu olarak kullanılacaktır. Barışta öyle. Ndombele oynayabilir ki ben Torreira Ndombele ikilisini izlemek isterim ama Kaanı kesmez gibi. Belki Kopenhag maçında dediğim olur. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. İlk maçta yaptığımızı yapmamak için hiçbir sebep yok.
FB_IMG_1701183788869.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanılmaz bir heyecan var. Şampiyonlar Liginin Son Grup formatının 5.haftası çabucak geldi geçti. Evimizde Manchester United karşısındayız. Davinson Sanchez çok kritik eksik. Çok zor bir maç olacak. Old Traffordda yenmiş olsak bile. İcardi ve Zaha hücumda, Torreira, Boey, Abdülkerim ve Kaan da savunmada çok formdalar. Kerem ve Ziyech her zaman as her zaman çok değerliler. Mertens ve Muslera yaşlarına göre inanılmaz haldeler. Ndombele gibi World Class 8 numaramızı resmen kazandık. Angelino Bayern maçında kariyerini ve kalitesini kanıtladı. Hazırız. Gelsin
20231128_220036.webp

O gün geldi. Zafer günü geldi. Şampiyonlar Ligi serüveninin başından beri herkesin merakla beklediği ve ne kadar kritik olacağını tahmin ettiği maç buydu. Çünkü Manchester United her zaman bizim rakibimizdi. Orada kazandık ama burada çok daha zor olacak. İcardi çok formda döndü Zaha çok formda. Ziyech ve Kerem de kalitelerini gösterecekler çünkü çok hırslılar. Torreira ve Kaan veya oynarsa Ndombele merkezi çok iyi kapatacaklar. Boey ve Angelino kenarları delecek. Nelsson, Abdülkerim ve Muslera da duvar olacaklar. Şimdi izleme ve zaferi yaşama zamanı.
InCollage_20231129_002035896.webp

Herkes son maclar manu yenilir bizde en kötu kopenhag deplasmanindan beraberlik aliriz diye dusunuyor. Buyuk yanilgi

Muslera
Boey Kaan Abdülkerim Angelino
Torreira Ndombele
Barış Mertens Zaha
İcardi

Basar geçeriz

Mertens oyundan düşene kadar oynamalı görüldüğü kondisyonu halen iyi 60-70 dakika kaldırabilir durumda ayrıca Mertens skor alabilir tilki oyuncu kurnaz hemen stoperlerin içinde bitiyor topu alıp geçebiliyor net oynamalı

Geri
Üst Alt