⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Çok kritik bir maç ya. inşallah akşam biz yeneriz, kopenhag da bayerni yenemez. en iyi senaryo bu olur, böylece avrupa ligini de garantileyip kopenhag maçında ayaklarımız yere daha sağlam basarak çıkarız

inş reis yoksa orta sahayı da bozmak zorunda kalacaz işimiz iş

milli takımda bu kadar kasmasaydı keşke sokuk bi hazırlık maçı yüzünden sakatlandı
Aynen öyle hocam da icardi daha kötüydü oynadı apo kerimde oynar ben burda konuşalanın aksine çok zor bir maç olduğunu düşünmüyorum rahat geçicez manuyu

Aynen öyle hocam da icardi daha kötüydü oynadı apo kerimde oynar ben burda konuşalanın aksine çok zor bir maç olduğunu düşünmüyorum rahat geçicez manuyu
icardi'ninki darbeye bağlı sakatlıktı ve ilerleme ihtimali yoktu ondan iğneyle oynayabildi

abdülkerimin sanırım adelede problem vardı, ilerleme ihtimali olabilir umarım tamamen iyileşmiştir de oynar.

Cok sacma bir rüya gördüm:

Bizim burda yerel bir tunuva var salonda GS olarak katiliyoruz Hoca Okan Buruk bende varim kadroda. Her neyse ilk mac Belcika ya karsi oynaniyor ve ben salona gec geldigim icin Okan hoca beni kadro disi birakiyor. Bruyne Lukaku fln hepsi sahada oynuyor.

Mac bitti Okan Hoca yanima geldi bir daha ki macta bana sans verecegini söyledi ama gec kalma dedi. Ikinci mac baslayacak ben bir türlü salona gidemiyorum her yolu deniyorum ama olmuyor salona vardigimda mac bitmis oluyor Okan Buruk ve Yigit Ali bana sövüyor taraftar önünde. Cok rezil bir rüya gördüm

Nasıl favori değilsin adamı kendi evinde madara ettin 3-2 aldın gittin bayerne oyun anlamında üstünlük gösterdin 2 maçta Avrupa gündemine oturdun Şuan manu taraftarı bile tir tir titriyor Avrupa’da kime sorsan Galatasaray der bu maç için siz United’ın küçük büyük olması zerre umrumda değil Siz Galatasaraı fazla hafife alıyorsunuz kadro bakımından mevcut manudan fazlamız var eksiğimiz yok bizim

favori olmakla o maçı kazanmak aynı şey değil

biz münihi de yenebilirdik maçları izleyince

ama maçtan önce münihin favori olduğu açıktı

manunun kadrosunda eksikelr olaiblir uyumsuzluk olabilir ama bizden daha aşağıda bir takım filan değil

o gömülen takım herşeye rağmen premier ligde liderden sadece 6 puan geride

ama bu kazanamayacağımız anlamına gelmiyor tabiki

Kesinlikle gol pozisyonlarına gireceğiz umarım artık şu gol kaçırma işini bir kenara bırakıp yoğun baskıyı kurduğumuz anlarda golü buluruz ...

tahminim.

boey nellson abdül angelino
toreira kaan
ziyech mertens zaha
icardi

mertensin gecen manu macı ve bir önceki lig macında yaptıklarıyla formayı alması lazım. almazsa ayıp olur.

DIE MEEEISTEEEEER
DIE BEEESTEEEEEEN

Onana
Dalot Maguire Lindelöf Shaw
Tominay Amrabat
Antony Fernandes Garnacho
Martial

Bayındır, Heaton, Reguilon, Varane, Bissaka, Gore, Hannibal, Mainoo, Hojlund, Hugill, Pellistri

Onana
Dalot Maguire Lindelöf Shaw
Tominay Amrabat
Antony Fernandes Garnacho
Martial

Bayındır, Heaton, Reguilon, Varane, Bissaka, Gore, Hannibal, Mainoo, Hojlund, Hugill, Pellistri

martial beni endişelendiriyor - hele hele potansiyel olarak nelsson oynarsa - çünkü sanchezden daha kötü zamanlaması önde topu kapayım derken.

hava nasıl denk gelecek acaba ya - inşallah saçma yağmur yağmaz. adamlar liglerindeki maçların yarısını yağmur altında oynuyor.

Geri
Üst Alt