Hasan ULUSOY
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2021
- 1.144
- 694
- 1.063
Net favoriyiz, çakıp geçeceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heriflerin zaafi zaten defanslariAbdülkerim de oynamazsa berabere bile kalamayız maalesef
o işler öyle olmuyorHeriflerin zaafi zaten defanslari
Ilk macda ikiside vardi yine 2 tane yedik 2 daha yiyebilirdik
Önemli olan bizim ne kadar atacagimiz
Aynen öyle hocam da icardi daha kötüydü oynadı apo kerimde oynar ben burda konuşalanın aksine çok zor bir maç olduğunu düşünmüyorum rahat geçicez manuyuinş reis yoksa orta sahayı da bozmak zorunda kalacaz işimiz iş
milli takımda bu kadar kasmasaydı keşke sokuk bi hazırlık maçı yüzünden sakatlandı
Aynen öyleeNet favoriyiz, çakıp geçeceğiz.
icardi'ninki darbeye bağlı sakatlıktı ve ilerleme ihtimali yoktu ondan iğneyle oynayabildiAynen öyle hocam da icardi daha kötüydü oynadı apo kerimde oynar ben burda konuşalanın aksine çok zor bir maç olduğunu düşünmüyorum rahat geçicez manuyu
Nasıl favori değilsin adamı kendi evinde madara ettin 3-2 aldın gittin bayerne oyun anlamında üstünlük gösterdin 2 maçta Avrupa gündemine oturdun Şuan manu taraftarı bile tir tir titriyor Avrupa’da kime sorsan Galatasaray der bu maç için siz United’ın küçük büyük olması zerre umrumda değil Siz Galatasaraı fazla hafife alıyorsunuz kadro bakımından mevcut manudan fazlamız var eksiğimiz yok bizim
Jk maçıyla kırdık onu yaEyvah.koreografi varsa garanti kazanamayacağız.genelde uğursuz geliyor
toreira kaan daha uygun gibi. kaan ın savunma ardına attığı paslarda gayet başarılı. tek mactır oynayan ndombele kumar olur. fizik olarak iyi değil hala.Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira Ndombele
Ziyech Mertens Zaha
Icardi
Onana
Dalot Maguire Lindelöf Shaw
Tominay Amrabat
Antony Fernandes Garnacho
Martial
Bayındır, Heaton, Reguilon, Varane, Bissaka, Gore, Hannibal, Mainoo, Hojlund, Hugill, Pellistri
Bi tek martial riskli bu kadroda zaten çok iyi kapatmamız lazımmartial beni endişelendiriyor - hele hele potansiyel olarak nelsson oynarsa - çünkü sanchezden daha kötü zamanlaması önde topu kapayım derken.