Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem'i ilk 11 göreceğiz hissiyatım var.ziyech ve mertens ilk 11 demek 20.dakikada işi bitireceğiz muhtemelen. barışla keremi de oyuna kurtarıcı olarak sokarız
Şuursuz gibi koşturmamız lazımKerem'i ilk 11 göreceğiz hissiyatım var.
onu yapacağımızdan eminimde umarım 90dk ayakta kalabilir takım.Şuursuz gibi koşturmamız lazım
olma ihtimali çok yüksek - değerlendirebilirsek.Onana kale vurusunu kisa kullaniyor Maguire... Maguire pas hatasi
Bunlar bu sefer hızlı başlamak isteyecekler. Hem atmosferi kırıp hemde risk allalım diye hızlı başlayacaklar sonra da tipik kontra futbolu oynayacaklar. Bayern maçındaki gibi savunup araya gol sıkıştırırsak bı sefer ateşe düşerler.onu yapacağımızdan eminimde umarım 90dk ayakta kalabilir takım.
ingilizlerin lig maçlarıda genelde ikinci yarılar hareketli ve coşmalı oluyor - tüm maç ayakta kalmak - gereken golleri bulup bezidrmekte önemli.
ama CL maçı - man utd - 2-0 önde bile olsak 87 de koşarlar adamlar. tempoyu lehimizde tutmak çok kritik maçta.
bencede öyle ama camia olarak farkındalar futbolcusu bile dahil bence bu sezon bir cacık olmaz - yapılanma olur seneye yarışırız gibisinden. orda aslında EPL ilk 4 daah büyük hedef onlar için realist olarak.Bunlar bu sefer hızlı başlamak isteyecekler. Hem atmosferi kırıp hemde risk allalım diye hızlı başlayacaklar sonra da tipik kontra futbolu oynayacaklar. Bayern maçındaki gibi savunup araya gol sıkıştırırsak bı sefer ateşe düşerler.
Mağlubiyette 2.lik şansları da kalmıyor. Onlar için ölüm kalım maçı resmen.
Pu senin sıfatına
Pu senin sıfatına
Zaha çok formda Şuan bence formda Zaha icardiden daha tehlikeli bi adamBu maç icardiyi hesap edebilirler ama Zaha koparacak.
bende ona güveniyorum işte - çaprazdan vole / ayak içlerini başarılı kullanırsa net skor yazarZaha çok formda Şuan bence formda Zaha icardiden daha tehlikeli bi adam
@Murat Durmaz pu sana o zamanBen 0 atalım dedim olm, Murat biz beraberliği oynayamıyoruz ms 2 alalım dedi.