⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Söke söke alacağız sağlı solu bunaltıcaz Manchester defansını bu gün ne olduklarını şaşırıcaklar

kadro güzel ben beğendim ndombele şendeyiz abim yap şovunu

Yağmurda kalmış kurbağa yok mu
MAN UTD taraftarı maç sonu

rain1.gif
rain2.gif
rain4.gif

onada deneyim demek lazım - sürekliliğimiz olduğu sürece başarılu oluruz büyük resimde. ülkenin futbol kalitesinde ve seviyesinden yukarısını zorluyoruz. her sezon olmamız gerekiyor bu sahnelerde. sonucu 2inci 3inci uefa kupası vs olarak dönecektir.
Okan hoca bu konuda deneyimsiz değil ki ya.
Td. olarak 2 lig şampiyonluğu var.
Bunlara paralel olarak son 20 senede fenerden aha fazla ş.ligi maçı var. Ş.liginde aşırı güçlü maçlar ile tecrübe etti.

Avrupa liginde yine güçlü 2 takımın olduğu gruptan çıktı. S.Lizbonu yendi 3-1 rövanşında 4 tane atarak hemde.
Son 16'da elenmesi sinir bozucu ilk maçı 1-0 kazanıp 2.maçta 3 tane yiyerek elendiler. Tur atlama ve grup maçları konusunda şu forumun alayını toplasan kendisinin tecrübesinin kırıntısı edemeyiz. Kendisi de bence bunun farkında. Biz Bayern deplasmanında 1 puanı alırdık da belki de 3 puanı alırdık türlü faktörler devreye girdi. Bence nelssonun girmek zorunda kalmasını hiç beklemiyordu. Beklemediği yerden planlama yaptı. Stoperin ay kramp girdi ya tavrı da buna etkenlerden birisi beklemediği yerden geldi ve rakip de ne olursa olsun çok güçlü şerefsizler.

Okan hoca bu konuda deneyimsiz değil ki ya.
Td. olarak 2 lig şampiyonluğu var.
Bunlara paralel olarak son 20 senede fenerden aha fazla ş.ligi maçı var. Ş.liginde aşırı güçlü maçlar ile tecrübe etti.

Avrupa liginde yine güçlü 2 takımın olduğu gruptan çıktı. S.Lizbonu yendi 3-1 rövanşında 4 tane atarak hemde.
Son 16'da elenmesi sinir bozucu ilk maçı 1-0 kazanıp 2.maçta 3 tane yiyerek elendiler. Tur atlama ve grup maçları konusunda şu forumun alayını toplasan kendisinin tecrübesinin kırıntısı edemeyiz. Kendisi de bence bunun farkında. Biz Bayern deplasmanında 1 puanı alırdık da belki de 3 puanı alırdık türlü faktörler devreye girdi. Bence nelssonun girmek zorunda kalmasını hiç beklemiyordu. Beklemediği yerden planlama yaptı. Stoperin ay kramp girdi ya tavrı da buna etkenlerden birisi beklemediği yerden geldi ve rakip de ne olursa olsun çok güçlü şerefsizler.
okan hoca özelinde deneyim demek istemedim.

istikralı avrupada olmanın deneyimi olmalı şeklinde bakıyorum. yani 5 sezon boyunca biz gruplardan AVL ye de olabilr - son 16 da olabilir - arada belki son 8 olabilir - Uefa kupası olabilir sürekli avrupada fikstürmüz olmalı (CL ile başlayan)

Nelsson düz maçta sıçıyordu bu maç tercih edilmemesine laf edemem. Kapalı oynamayacağız demek ki buradan bunu anlamalıyız. Kazara 3 puanı yada bir sonraki maçta beraberlik yetecek şekilde çıkarsak o maçta oynar.

okan hoca özelinde deneyim demek istemedim.

istikralı avrupada olmanın deneyimi olmalı şeklinde bakıyorum. yani 5 sezon boyunca biz gruplardan AVL ye de olabilr - son 16 da olabilir - arada belki son 8 olabilir - Uefa kupası olabilir sürekli avrupada fikstürmüz olmalı (CL ile başlayan)
O nedele bu sene uefadan yürümek en temizi. Takım olarak tecrübe kazanıp futbolculara başarabilecek bir hedef vermek lazım

O nedele bu sene uefadan yürümek en temizi. Takım olarak tecrübe kazanıp futbolculara başarabilecek bir hedef vermek lazım
onu kopenhag maçında düşünmek istiyorum ben şahsen. Bu gruptan çıkmış olmak ama çok isterim (ingilizden 6 puan alarak- bayern ile kafa kafaya oynayarak) - hakikaten şanslı kurada 1 tur daha atabiliriz kafamda.

Geri
Üst Alt