- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.840
- 5.338
SON DAKİKA: Feramuz kayaların oturdugu kartonu yırttıgı tespit edilmiş bir grup taraftar tarafından darp edilmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir yerde 19:45 diye gördüm o aklımda kalmış neyse 21:45 ten iyidiryok hocam
Nasıl yaa Feramuzumun kartonunu mu yirtmislarSON DAKİKA: Feramuz kayaların oturdugu kartonu yırttıgı tespit edilmiş bir grup taraftar tarafından darp edilmiştir.
Ben oradan çok tırsıyorum. Bu akşam bayernden puan bile alabilirler son maça muhakkak kazanmak zorunda kalmamız sıkıtı yaratır. En azından bu akşam manuyu ekarte edip uefayı garanti altına almamız gerek.onu kopenhag maçında düşünmek istiyorum ben şahsen. Bu gruptan çıkmış olmak ama çok isterim (ingilizden 6 puan alarak- bayern ile kafa kafaya oynayarak) - hakikaten şanslı kurada 1 tur daha atabiliriz kafamda.
ah işte ilk maçta takımın alışmamışlığından 1 puan can yaktı birazBen oradan çok tırsıyorum. Bu akşam bayernden puan bile alabilirler son maça muhakkak kazanmak zorunda kalmamız sıkıtı yaratır. En azından bu akşam manuyu ekarte edip uefayı garanti altına almamız gerek.
Grupta at izi it izine karıştı resmen. Allah kuvvet versin bize
Şöyle çıkacak sanki.
![]()
Uğur Meleke ; Zaha yı Giggs e , Ziyech i Beckham a benzetmişti. İnanılmaz doğru bir tespit Zaha driblingci, Ziyech oyun kurucu ileride oyunu açması açısından kıymetli ama ben yine de Barış Alper in yarattığı kaos ve hır gür rakibi yorması ve yipratmasini bilhassa bu tarz büyük maçlarda çok daha elzem olduğunu dusunuyorum.Şu ağır zeminde sakar ManU stoperlerine karşın kanada Barış beklerdim Ziyech yerine
Geride sanchez olmamasından dolayı ben de çekiniyorum şahsenOrta sahamız ve hücum dörtlüsü inanılmaz Manchester taraftarı olsam çekinirdim
Büyük eksiklik ama Kaan'a güveniyoruzGeride sanchez olmamasından dolayı ben de çekiniyorum şahsen