⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

onu kopenhag maçında düşünmek istiyorum ben şahsen. Bu gruptan çıkmış olmak ama çok isterim (ingilizden 6 puan alarak- bayern ile kafa kafaya oynayarak) - hakikaten şanslı kurada 1 tur daha atabiliriz kafamda.
Ben oradan çok tırsıyorum. Bu akşam bayernden puan bile alabilirler son maça muhakkak kazanmak zorunda kalmamız sıkıtı yaratır. En azından bu akşam manuyu ekarte edip uefayı garanti altına almamız gerek.

Grupta at izi it izine karıştı resmen. Allah kuvvet versin bize

Ben oradan çok tırsıyorum. Bu akşam bayernden puan bile alabilirler son maça muhakkak kazanmak zorunda kalmamız sıkıtı yaratır. En azından bu akşam manuyu ekarte edip uefayı garanti altına almamız gerek.

Grupta at izi it izine karıştı resmen. Allah kuvvet versin bize
ah işte ilk maçta takımın alışmamışlığından 1 puan can yaktı biraz

UTD'ı yeneceklerini düşünmemiştim açıkçası. united alır bu maç final olur diyordum - hesabı karıştırdı epey.

Şöyle çıkacak sanki.

8331304d6eb87f339daec4b37c017a642864979.jpg

Köstebek benim.

Şu ağır zeminde sakar ManU stoperlerine karşın kanada Barış beklerdim Ziyech yerine
Uğur Meleke ; Zaha yı Giggs e , Ziyech i Beckham a benzetmişti. İnanılmaz doğru bir tespit Zaha driblingci, Ziyech oyun kurucu ileride oyunu açması açısından kıymetli ama ben yine de Barış Alper in yarattığı kaos ve hır gür rakibi yorması ve yipratmasini bilhassa bu tarz büyük maçlarda çok daha elzem olduğunu dusunuyorum.

Orta sahamız ve hücum dörtlüsü inanılmaz Manchester taraftarı olsam çekinirdim

Kendi oyuncumuzu niye degersizlestiriyoruz anlamiyorum nelsson gibi oyuncu var ama kaanla cikiyoruz savunma olarak zorlanacaz

Juve maçı gibi yağmur bir işaret, tarih yazacağızz. Cimbombomm

Geri
Üst Alt