- 28 Kasım 2008
- 16.079
- 4.875
- 2.448
Zor maç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar ne derse desin ama futbolcu için vitrin maçıdır bu ben daha çok bu zihniyete güveniyorum.Hem bu konuda hem de diğer sosyal medyalarda bu maçı çok hafife alanlar var reis.Dün maçtan sonra Twitter Ses Odası'na 1 baktım orda da biz şimdiden Kopenhag maçını düşünelim bu maçı garanti yeneriz falan filan diyolardı..
Kerem ön alan presinde işimize yarayabilir, vazgeçememeliyiz diye düşünüyorum ama formu çok düşük. Bakalımmuslera
boey - sanchez - bardak - anjelinyo
kaan - toreyra
ziyek - nbonbele - zaha
icardi
Çok tehlikeli.Onana
Wan Bissaka - Varane - Maguire - Shaw/Dalot
Amrabat - McTominay/Hannibal
Anthony - Bruno - Garnacho
Hojlund
O konuda telaşa gerek yok. Bu tip maçlar doğal motivasyon içerir.valla alanyaspor maçı "rahat" modda geçtiği için umarım ardında bir gevşeklik bırakmaz.
dün maç bittiği anda Utd'a konsantreyi zirve şekilde tutmak lazım. iki bayern maçındaki istek o maçta olursa UTD'ı yeneriz. her ne sorunları olursa olsun başa belada açabilirler - işi şansa bırakmamak lazım.
angelinonun son ilk 11 i olabilir potansiyel-------------------Muslera--------------
Boey----Davinson-----Abdül----Angel
-------------Kaan------Torreira---------
Zaha-------Mertens/Ziyech------Kerem
-----------------İcardi-------------------
%90 bu kadroyla çıkarız.
Hiç acımıyorum valla reis. ayni durumda biz olsak eminim onlarda bize empati yapmazlardı.Manu, akşam deplasmanda maça çıkacak içinde akşam dönüş ve İstanbul gelişinden 7-8 saatlik kayıplarını da dikkate alırsak takribi 70 saat sonra da bizle maça çıkacaklar.
Niye acıyayım lan ister istemez yorgun olurlar diyorum.Hiç acımıyorum valla reis. ayni durumda biz olsak eminim onlarda bize empati yapmazlardı.