- 3 Haziran 2015
- 56.727
- 65.862
- 4.143
Evertonun 10 puani silindiEverton 4 puanı var baktım da, Manchester toparlanmış diyoruz, neye göre ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evertonun 10 puani silindiEverton 4 puanı var baktım da, Manchester toparlanmış diyoruz, neye göre ?
Premier Ligi 14. Sü yani, kaldı ki 10 puan silinmesi demek mental olarak havlu atmaları demek. Abartıyoruz Manu yu. Bu arada Ten Haag gidince esas Manchester çıkar sahneye.Evertonun 10 puani silindi
8-2 görmustum ruyamdaRüyamda cok kötü seyler oluyordu. Ilginc bir sekilde Manu ile berabere kaldiktak sonra Inter'le eslestik. Tam maci izleyecektim yayin gitti. Karsimdaki Italyan komsumun gol sesleriyle kaybettigimizi anladim. Herif 30 sefer gol diye bagirdi.
Ardindan uyandim.
Set oyununda zaten zorlaniyoruz bu bilinen birsey, Kerem de bu oyuna yatkin degil maalesef ama oynayacaksa kanatta olmali. Merkezde bu oyunu oynamazsin zaten onunla. Gerci bu macta nasil oynayacagiz o da onemli.Futboldan soğuyorum. İlerde set oyunu oynamamiza en büyük engel bu herif bütün topları bu kullanıyor. Hepte defans arkasına. Atak olgunlasmiyor
Ha bu maç baska. tabi burda oynasın ama ligde oynamasin
Baba maç yarın mıBir melo yok mu kafayı çaksın kornerden. Sanchez atardı olsaydı büyük kayıp. Tek yol basmak 11 torreira çıkmalı yarın sahaya hepsi ona ve boey e bakıp öyle oynamalı
Aha adam kanatta durmuyorki durmadan ortalarda geziyor. Bu solda oynayacak diye Zaha kesilemez ordan. Oynucaksa sağda oynasinSet oyununda zaten zorlaniyoruz bu bilinen birsey, Kerem de bu oyuna yatkin degil maalesef ama oynayacaksa kanatta olmali. Merkezde bu oyunu oynamazsin zaten onunla. Gerci bu macta nasil oynayacagiz o da onemli.
HeeeBarif boğan
Maçın spikeri mı @Murat Durmaz@Murat Durmaz
Nolur bu mac reis, güzel seyler söyle, heyecanliyim Sanchez de yok stres basmaya basladi
Beraberlik iyi 1 sonuç olur.Kazanmak bu savunma hattıyla zor.Bizim bu sene Uefa Avrupa Ligi'nden devam etmemiz daha iyi olur..@Murat Durmaz
Nolur bu mac reis, güzel seyler söyle, heyecanliyim Sanchez de yok stres basmaya basladi
BarthezBeraberlik iyi 1 sonuç olur.Kazanmak bu savunma hattıyla zor.Bizim bu sene Uefa Avrupa Ligi'nden devam etmemiz daha iyi olur..
Üye Görüşü - Şampiyonlar Ligi Gruplarından Çıkabilir miyiz?
Play-off round: €5,000,000 Base fee for group stage: €15,640,000 Group match victory: €2,800,000 Group match draw: €900,000 Round of 16: €9,600,000 Quarter-finals: €10,600,000 Semi-finals: €12,500,000 Runners-up: €15,500,000 Champions: €20,000,000 Qualified to group stage: €3,630,000 Match...www.gscimbom.com.tr