⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Rüyamda cok kötü seyler oluyordu. Ilginc bir sekilde Manu ile berabere kaldiktak sonra Inter'le eslestik. Tam maci izleyecektim yayin gitti. Karsimdaki Italyan komsumun gol sesleriyle kaybettigimizi anladim. Herif 30 sefer gol diye bagirdi.

Ardindan uyandim.
8-2 görmustum ruyamda

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Kaan Torreira
Ziyech Mertens/Kerem Zaha
Icardi

Bu tarz bir kadro bekliyorum, Sanchez yokken kesinlikle Nelsson oynamalı yani Nelsson'u bu durumda da kullanmazsak devamında katkı almak kolay olmaz ayrıca onun için önemli bir vitrin maçı olacaktır. Abdülkerim de sanırım hala takımla çalışmadı umarım bu maçta oynayabilir. Ndombele Alanya maçında iyi sinyaller verse de bu maçta sonradan süre verilmesi daha ideal olabilir çünkü tempo olarak Manu gibi bir maçta biraz zorlanabilir şu anlık. Solda tecrübesiyle Angelino diyorum ama açıkçası en sıkıntılı mevki muhtemelen burası olacak bu maçtada. Mertens ve Kerem'den ise 1 tanesini ön alan baskısı için kullanmak lazım ve Mertens 3 gün önce 11'de oynadı bunu da göz önünde bulundurmalıyız.

Futboldan soğuyorum. İlerde set oyunu oynamamiza en büyük engel bu herif bütün topları bu kullanıyor. Hepte defans arkasına. Atak olgunlasmiyor

Ha bu maç baska. tabi burda oynasın ama ligde oynamasin
Set oyununda zaten zorlaniyoruz bu bilinen birsey, Kerem de bu oyuna yatkin degil maalesef ama oynayacaksa kanatta olmali. Merkezde bu oyunu oynamazsin zaten onunla. Gerci bu macta nasil oynayacagiz o da onemli.

Bir melo yok mu kafayı çaksın kornerden. Sanchez atardı olsaydı büyük kayıp. Tek yol basmak 11 torreira çıkmalı yarın sahaya hepsi ona ve boey e bakıp öyle oynamalı

Set oyununda zaten zorlaniyoruz bu bilinen birsey, Kerem de bu oyuna yatkin degil maalesef ama oynayacaksa kanatta olmali. Merkezde bu oyunu oynamazsin zaten onunla. Gerci bu macta nasil oynayacagiz o da onemli.
Aha adam kanatta durmuyorki durmadan ortalarda geziyor. Bu solda oynayacak diye Zaha kesilemez ordan. Oynucaksa sağda oynasin

Cok zor mac olacak. Hucum hatlari gayet kaliteli. Yine de savunmalarina Bayern gibi hucum edip saldirmaliyiz. Insallah bu sefer de kacirmayiz

Saldıracağız hücum gücümüz iyi saldıracağız taraftarla, dualarla, inançla savaşıp mücadele edip saldıracağız terimizin son damlasına kadar ve kazanacağız final maçı bu maç

150443CA-3B67-4D2F-8646-4E0E80BA54C5.webp

@Murat Durmaz

Nolur bu mac reis, güzel seyler söyle, heyecanliyim Sanchez de yok stres basmaya basladi
Beraberlik iyi 1 sonuç olur.Kazanmak bu savunma hattıyla zor.Bizim bu sene Uefa Avrupa Ligi'nden devam etmemiz daha iyi olur..

Beraberlik iyi 1 sonuç olur.Kazanmak bu savunma hattıyla zor.Bizim bu sene Uefa Avrupa Ligi'nden devam etmemiz daha iyi olur..
Barthez
P. Neville Johnsen Stam G. Neville
Giggs Keane Scholes Beckham
Cole Yorke

Geri
Üst Alt