Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.147
- 25.568
- 2.598
Kazanma mecburiyetimiz yok o yüzden kafam rahat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var var dipçik gibiManu kafilesi belli oldu mu hojlund var mı
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çıkamıyoruz ama gruptan?Bu maç berabere kal öbür maçı kazan... Ama bence bu maç yenilip öbür maç berabere kalacağız...
Var ama ideal 11ler'de Garnacho-Martial-Antony var reis..Manu kafilesi belli oldu mu hojlund var mı
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var ama ideal 11ler'de Garnacho-Martial-Antony var reis..
Var ama ideal 11ler'de Garnacho-Martial-Antony var reis..
2 oyuncuda var ama Hojlund maça yedek başlayacak büyük ihtimalle reis..yani ? tetcüme
Olum orada öyle yazmıyor la2 oyuncuda var ama Hojlund maça yedek başlayacak büyük ihtimalle reis..
Ten Hag, Rasmus Højlund ve Antony'nin müsait olduğunu doğruladıOlum orada öyle yazmıyor la
Maça gelecekler ama diğer ideal 11ler'de yazılanlara göre Hojlund ilk 11 oynamayacak dedim kanks..Olum orada öyle yazmıyor la
Attığın yazıyı dedimMaça gelecekler ama diğer ideal 11ler'de yazılanlara göre Hojlund ilk 11 oynamayacak dedim kanks..
İstanbul a giderken onları müsait bir yerde bırakacaklar demek kiTen Hag, Rasmus Højlund ve Antony'nin müsait olduğunu doğruladı
müsaitlermiş neye müsait oldukları tartışılır kaynak: google translate
@Onur ÜründülArkadaslar asiri kar yagisina yakalandim umarım ölmeden eve varıp bu maçı izleyebilirim yarin
Ölürsem gizli verilerim özellikle özel görüsmelerim silinsin lütfen sagol