⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

20231128_195145.webp

İyi de bundan önceki maçlarda press futbolunun oynanmasını sağlayan herif bu. Tamam memnun değiliz de ortadan yaldır yaldır gelememelerinin sebebi bu herifin malak gibi sağa sola koşuşturması.
Son vuruş konusunda bende sevmiyorum ama icardiyle beraber aynı b.ku yapıyorlar işin özü. Geçen seneki maç özetlerine baktım ne güzel yerden plaseyi yapıştırıp geçiyorlarken bu sene ısrarla havaya vuruyorlar ve ısrarla top dışarı gidiyor.
Hoca da uyarmıyor.
Herif yerden vursa belki de 15 gole falan çıkmıştı. Biri çıkıp napıyon olm diye bunu tokatlaması lazım.
Kerem ortada hiçbir şartta olmaz nokta .

Manu hatta Bayern’e karşı oynanan topu gördükçe, cl gibi bir organizasyonda ezilmeden sahada aslan gibi mücadele edebileceğimize emin olduğumuz yılların üzerinden 11 12 sene falan geçti.

Gene aynı güven ile sahaya çıkıp Manchester ipnelerine koyacağımız bir maç olacak insallah

Böyle düşünebilmek bile güzel hissiyat.
Teşekkürler takım şimdiden

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne negatif adamsın utanç duydum senden
Yav bu yorumu bu mac ölum kalim macimiz degil veya en önemli macimiz degil diyenlere idi

Kopenhag macini bu maca göre daha kolay göruyor cogunluk. Hic katilmadigim 1 görus. Kopenhag maci bu mactan 2 kat zor olacak, o yuzden bu maci mutlaka kazanip 3lugu garantilemeliyiz

favori filan değiliz

united aşırı küçümseniyor

yenebiliriz tabiki takıma güveniyorum ama maç öncesi favoriyiz demek fazla kendimizi büyütmek olur

Bir gün tribünleri tek renk görebilecek miyiz acaba.

evertona goodisonda 3 atınca epey yükselmişler
redcafe'de millet baya özgüwenli görünüyor , rahat kazanacaklarmış

1 saat içim geçmiş maçın taze rüyasını gördüm yazıyorum.
bayern kopenhagı bizim maçı izlerken ona dönüp baktım rüyada tüplü tvde dakika 89 2-1di bitmiştir öyle.
bizim maç enterasan şekilde deplasmanda ve yine enterasan şekilde uzatmaya gidiyor.95. dakikada hadi atalım uzatmalarda bari diyorum sonra 104. dakikaya geçiyoruz ve bizim top rakip tarafından engelleniyor penaltı itirazları falan derken oyuna bazıları devam ediyor sağ çaprazdan suratını tanımlayamadığım oyuncu vuruyor sol direğin iç kısmına çarpıp kaleye giriyor 1-0 önde bitiriyoruz ilk uzatma devresini.
2. devre başlamadan 2 kulübe arasında tartışma çıkıyor kluivert var manu kulübesinde oyuncuları sakinleştiriyor sonra 2. devre başlarken deugar adlı biri bize gol atıyor durum 1-1. golü görmüyorum lanet olsun 2 dk. dayanamadık mı deyip sinirleniyorum. sonra maç devam ederken (maç star tvde bu arada) daha fazla dayanamayacağım deyip kendimi uyandırıyorum.

Geri
Üst Alt