Adnan Korkut
Taçsız Kral
Gs genelde tam tersini yapar. içerde yenilir dışarda kazanır çıkar. Kaos ve manyaklığı çok seviyoruzSanki manchester'ı yenecegiz ama kopenhag'ı yenemeyecekmişiz gibi geliyor bana. Niye boyle oldu ya?!
Gs genelde tam tersini yapar. içerde yenilir dışarda kazanır çıkar. Kaos ve manyaklığı çok seviyoruzSanki manchester'ı yenecegiz ama kopenhag'ı yenemeyecekmişiz gibi geliyor bana. Niye boyle oldu ya?!
Sorun o zaten. Yoksa şuan 12 puanımız vardı. Kopenhag maçı ilk yarı 5 atabilirdik bayern ilk yarı 3 atabilirdik. Golün her türlüsünü kaçırdıkYeter ki baskı kurduğumuzda golü bulalım
@Uğur İz skor tahminin ?
Bayern-Kopenhag Bayern farklı alır
GS-Manu berabere
Manu-Bayern Manu alır
Kopenhag-GS tek farklı alırız
Bayern 15
GS 8
Manu 7
Kopenhag 4
Kopenhag dönüşü Sivas'ta ekibimiz:
![]()
Ikisinde de sahada yer alırken rakibi indirmişti. Yani kulübede itirazdan falan değil.As oyuncu olmamasına rağmen nasıl becermiş bilmiyorum ama Sergio Oliveira sınırdaymış.
Olay tam olarak bundan ibaretGs genelde tam tersini yapar. içerde yenilir dışarda kazanır çıkar. Kaos ve manyaklığı çok seviyoruz
Adamlarin savunma hala rezalet. Everton yiginlarca gol kacirdi, Onana da fena kurtarislar yapmadi. Daha dusuk XG ile 3-0 yendiler. Saka gibi durumdu. Bu formda halleriyse iyi yani. Ki Rashford da oynamayacak.Formda bir İngiliz ekibine karşı maç yapmak zordur. Ancak bizim form durumumuzda yükselişte. Okan hoca ve takıma güveniyorum.
zManchester'i yenelim, Kopenhag ile berabere kalalim, o da olumlu.Sanki manchester'ı yenecegiz ama kopenhag'ı yenemeyecekmişiz gibi geliyor bana. Niye boyle oldu ya?!
@Feramuz KayalarTaraftar nevizadede ne zaman toplanmaya baslar?
Ve stadin kapilari kacta acilir?