- 15 Eylül 2009
- 65.210
- 11.671
- 2.993
benim bildigim gs aksam manuya koyar sonra da gider kopenhagta fark yiyip grubu 3. olarak tamamlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maçkolikte bundan sonra fanatik haberi paylaşmamayı öğrenir inşallahFanatik'in haberi.
valla su manchesteri bi yenelim prim ve puanlari bi cebimize atalimda isterse orda yenilip avrupa ligine gidelim sikinti yok orda ilerlerizbenim bildigim gs aksam manuya koyar sonra da gider kopenhagta fark yiyip grubu 3. olarak tamamlar
bjk 2 maçı ilk aklıma gelenacaba koreografi yapip da kazandigimiz 1 tane ciddi mac varmi?
Besiktas maci bu sezon.acaba koreografi yapip da kazandigimiz 1 tane ciddi mac varmi?
2012 manchester united maçı, 2012 fenerbahçe maçı, 2014 fenerbahçe maçı daha vardır aklıma gelmeyen şimdi aklıma geldi 2011 yine fener maçıacaba koreografi yapip da kazandigimiz 1 tane ciddi mac varmi?
Önundeki mac en önemli mactir herzaman. O yuzden yanlis dusunce var cogu renktastadaha zor olacağı yüzde yüz ama her şey sırayla diye bakmak lazım bana göre.
Acun sayesinde kimse izleyemeyecek
Millet t. Geciyor ama ben bayern maclarından 1-4 puan arası bir puan alabileceğimizi hep düşündüm.bencede öyle ama camia olarak farkındalar futbolcusu bile dahil bence bu sezon bir cacık olmaz - yapılanma olur seneye yarışırız gibisinden. orda aslında EPL ilk 4 daah büyük hedef onlar için realist olarak.
bir noktada bizimde ölüm kalım maçımız aslında - Avrupa kış sonrası devam edecek mi etmeyecek mi durumu.
ve cidden inanıyorum şanslı kura ile 3 4 takım belki hariç kafa tutamayacağımız oyun oynayan takım yok. 1 tanesile 2 tane oynadık bile ve bence başarılı sınav verdik.
Manu dep da aynı şekildeydiBugün zemin çok sıkıntılı olacak gibi. Aralıksız sağanak yağış var sabahtan beri.
3. olursak ilerlediğimizde zorlar ama fb de ilerler konferansta. Güçlü takım yok orda3. olursak lig yarışı tehlikeye girer mi? Bu takım UEFA'da en az çeyrek oynar gibi geliyor. 3. olmaktansa seneye de CL gidebilmek için 4. olup tamamen elenmek daha mı mantıklı sanki?