⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Bugün zemin çok sıkıntılı olacak gibi. Aralıksız sağanak yağış var sabahtan beri.

Burak'ın attığı golden önceki kornerde bizim için manchester'a gol tezahüratı...

Son düzenleme:
@ferhat_kiziltas
Galatasaray - Manchester United maçına gelecekler imkanı varsa erkenden çıkıp gelsin. Maça 5 saat olmasına rağmen yollar kilit.

bencede öyle ama camia olarak farkındalar futbolcusu bile dahil bence bu sezon bir cacık olmaz - yapılanma olur seneye yarışırız gibisinden. orda aslında EPL ilk 4 daah büyük hedef onlar için realist olarak.

bir noktada bizimde ölüm kalım maçımız aslında - Avrupa kış sonrası devam edecek mi etmeyecek mi durumu.

ve cidden inanıyorum şanslı kura ile 3 4 takım belki hariç kafa tutamayacağımız oyun oynayan takım yok. 1 tanesile 2 tane oynadık bile ve bence başarılı sınav verdik.
Millet t. Geciyor ama ben bayern maclarından 1-4 puan arası bir puan alabileceğimizi hep düşündüm.
Gereksiz heyecan ve stratejik hatalar yaptık ve akılsızca ataklarda goller kaçırdık.
Maçlara ya herro ya merro değil de biraz odaklanıp devam edebilseydik durumu çok temiz çözerdik.

dana gibi yağmur yağıyormuş, zor, çetrefilli, kafayı kıracağımız bir maç bizi bekliyor.

3. olursak lig yarışı tehlikeye girer mi? Bu takım UEFA'da en az çeyrek oynar gibi geliyor. 3. olmaktansa seneye de CL gidebilmek için 4. olup tamamen elenmek daha mı mantıklı sanki?
3. olursak ilerlediğimizde zorlar ama fb de ilerler konferansta. Güçlü takım yok orda

Geri
Üst Alt