⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Zaha essegi 3. Golde izledi saha icinde.Herkes Angelino’ya laf ediyo da tek basina herif 3 kisiye defans yapmaya calisiyo.
Macin sonlarina dogru 2 kere Alanya’ya attigi golun daha kolayini atamadi herif.Sezon sonunda muhakkak cikmaliyiz bu herifin kontratindan.Sahanin en kotusuydu dakika-verimlilik olarak.
Kazanamadigimiz bi macta hele ki 2-0 ve 3-1 geride oldugumuz bi maci kaybetmemek cok onemli.Davinson’un ne kadar onemli oldugunu da gormus oldum.Sezon sonuna kadar Davinson-Abdul tandemi ve Lucas-Kaan bozulmamali.Butun dengemiz sasti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3ünüde savunmamak için yetenek gerek. 3ünüde savunmadı adam.

Kendinizi her kötü hissettiğinizde, aklınıza kazanacağını düşünüp çirkeflik yapan, yerden kalkmayan, zaman geçirmek için yapmadığı şey kalmayan. defansta basit pas yapıp zaman geçirmeye, skorun üstüne yatmaya çalışan ama cimbomdan 2 tane yiyip 3 puanından olan eşşek manu gelsin.
Beterin beteri var.

Hoca ve hakemin berbat olmasının yanında bitiricilik sorunu tam gaz devam cozemiyoruz cozemiyoruz

Son maçta kopenhagla içerde oynamak yerine deplasmanda oynamak daha iyi bence. Zahayla Keremle atarız her türlü. Yeter ki oeta sahayı toparlayalım.

70-75’ten sonra kanatlarda önde oynayanlar ve orta saha oyundan düşüyor ve geri dönemiyor.
Kanatlar ve 10 numara alternatifimiz var ama orta sahada yedek kulübesi zayıf karnımız. Sonradan oyuna girenler enerjiyi daha da düşürüyor.

Islak sahada İngilizler herzaman tehlikeli tebrikler takıma beraberlik iyi sonuç

çok gol yiyoruz çook.

ve sonra telafi edebilmek adına,

ne kondisyon kalıyor ne oyun aklı ne oyun disiplini.

fol yok yumurta yok kopenhag 0-2, manu 0-2, bayern 0-2.

bu durumu aşmamız lazım.

3 3 den sonraki oyundan nefret ediyorum bu kadar ne yaptigi belli.olmayan rulete donen bir mac izlemek istemiyorum bunun disinda klasik hucumdaki tercih facialari icardinin zahaya atmayip kereme zorladigi top sergionun bombos yine zaha yerine mal gibi icardiye atmaya calistigi top bu zorlamalardan gina geldi artik ufak detaylar belki ama yapsak net pozisyon olacak son olarak boey allah senden razi olsun kral ayagina tas degmesin de allah askina iceriye bi isabetli top cikart artik bugunki 2 topu sen nasi kesemezsin ya

O kadar çok boş girdik ki ceza sahasına hep tercih hatası. Şu sorunları çözmedikçe cl inse mücadele anca bu kadar olur. Boey özellikle son alanda çuvallıyor doğru yere hiç çeviremedi topu yada içerdekiler koşu yapmıyor bilemiyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaç KM koşmuşuz merak ediyorum. 115 118 arası bekliyorum.

Geri
Üst Alt