⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

hiç olmadığı kadar hantaldı - ikinci yarı ağırlıkta olmak üzere

Evet ben de onu diyorum da neden yani? Sebep? Sakatlık? Moral? Takım içinde bir sıkıntı?

Ben Okan Buruk'un maç başı yüz ifadelerini de beğenmedim. Tamamen afaki yorum yapıyorum. Belki Icardi Okan Buruk'un bugünkü bazı taktiksel tercihlerine tepki göstermiş falan olabilir.

Evet ben de onu diyorum da neden yani? Sebep? Sakatlık? Moral? Takım içinde bir sıkıntı?

Ben Okan Buruk'un maç başı yüz ifadelerini de beğenmedim. Tamamen afaki yorum yapıyorum. Belki Icardi Okan Buruk'un bugünkü bazı taktiksel tercihlerine tepki göstermiş falan olabilir.
bence sakatlıktan tam çıkamayıp iğneli maçlar ve bunun getirdiği bir süreç ve yorgunluk diye bakıyorum.

60ta bakambu girebilirdi. Hocanın icardi istemezse çıkarmama olayını kırması lazım bana göre

Bu mactan kazanilan 1 puani opup basimiza koymamiz lazim.

Icerdeki Kopenhag maci haric uzulunecek mac yok.

Iki tane onemli konu var:
1- Okan hoca yine cok gec kaldi degisikliklerde. Ziyech oyundan komple dusmustu ve o 5-10 dakikada butun momentumu kaybettik skor 3-3ken.
2- Basin, sosyal medya vs. sanki cantada keklik gibi maca ciktik fakat karsimizdaki takim ManU’ydu. Daha ciddi ve kendimizi bilerek oynamamiz lazim.

çok beleş goller verdik ve admirim ya - adamlar kendi çabasıyla attı diyemem hiç birine.

çok daha iyi başlangıç yapıp alabilirdik maçı.

genede 1-3'ten dönmek az buz iş değil. Hakemin ilk yarıyı yenik kapatmamızdaki eforuda farklı bir senaryoyu engelledi. 2-2 bitse belki ikinci yarı çakacaktık.

son 15 dakika ama Utd galibiyeti kaçırdı - bizde zaha ile kaçırdık. saçma bir son 15 dakikaydı
Biz de beleş goller attık

Bak 450 dk oynandı önde olduğumuz total süre 10 dk falan bile değil

Şu ortamda çıkma noktasına geldiysen şanslısındır

GAH6gWJWoAAJNpR

10 bin kisilik doktor grubundayim uc bes fenerli ezik bir haftadir ft arda turan paylasimi yapip tam anlamiyla kafa sktiler fazla destek de gormediler.

hepsinin elleri seyinde mac boyle bitse de dalga gecsek diye bekledigini biliyorum ama oyle bir kapak oldu ki bir hafta kendilerine gelemezler

galatasaray bu havaya girdinde cakar adama

ben de geregini yaptim mactan sonra altinda agliyorlar simdi :D

2 bayern macinda daha iyi de oynasak sonuc 0p

2 manu macinda nispeten daha kötu oynasak da sonuc 4p

Futbolun cilvesi diyelim

Geri
Üst Alt