⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Kazanacağız beyler ah vah edilecek bir durum kalmadı yendin mi çıkıyorsun bitti

Maçın 90 dakika olduğu ve 0-0 başladığı unutulmamalı, aklı selim bir anlayışla çıkıp oynamalıyız. En baştan savunmayı santra çizgisine yapıştırıp saldırırsak saçma sapan işler görebiliriz. 2 golden aşağı yemiyoruz. Düzeltmemiz lazım

Davinsona 1ay yok diyorlardi, öyleyse bu maci kaciriyor. Insallah yetisir, ama tam iyilesmediyse de riske atmayalim. Lig de önemli, sampiyon olup seneye tekrar buralarda olmak lazim

Bu sezon 8 puanımız var Avrupa'da şu ana kadar. Kopenhag'ı yenersek +2 puan galibiyet için +5 puan da gruptan çıktığımız için gelecek bir anda 15 puan olacak. Önümüzdeki seneler üst torbalar için çok önemli. Artı işin ucunda 10m euro var. Nerden baksan aşırı önemli maç yav.
Elemelerde aldığımız puanlar nereye gitti yav?

Benim bildiğim Galatasaray genleri bu maçı kazandırır çok rahatım
İnna fetahna leke fethan mübina

şaka gibi ya. şu maçı kazanmak demek ligdeki 3-4 şampiyonlukla aynı maddi gelire bedel. belki daha fazla. prestiji marka değeri de yanında ballı kaymak. tarihimizin en önemli maçlarından biri gerçekten.
O kadar da değil.
Ayrıca prestij mi :asd: kendimizi kandırmayı ne zaman bırakırız bilemem. Kendi içimizde prestiji var yoksa bir esprisi yok kimse kendini kandırmasın.

Galip gelip 2. tur istiyor muyum ? Evet. Oyuncuların şapkayı önüne koyup uefa kupasını bize aldırabilecek bir birliktelik sağlayabileceği fikri daha ağır basıyor.

Grup liderleri yada liderlik potansiyeli açısından gelebilecek kek rakipler şunlar.

Bunlar ofansif açıdan çok statik takımlar bir şansımız var
Dortmund - İnter - Lazio - Biraz da Barcelona

Ölümcül takımlar.
City, Madrid, Sociedad, A. Madrid ofansif olarak çok dinamikler.

En boktanı da Arsenal. Herifler inanılmaz parçalar perişan eder.

Kopenhag'a ön alan presiyle oynarsak ya ilk maçtaki ilk yarı gibi oynar perişan ederiz ya da nefesimiz kesilir -ki onlarla fizik olarak mücadele etmemiz imkansız gibi- yeniliriz. Asla küçümsenecek bir takım değil, çok zor maç olacak.

Grabara
Jelert Vavro Boilesen Diks
Lerager Falk Claesson
Elyounoussi Oskarsson Achouri

Bardghji yedek olabilir.

Kopenhag'da ilk 11 oynayan sol bek ve orta sahanin portekizli dinamosu eksik.
Kulübede fazla hamle sanslari olmayacak. 1-2 sakat daha verirlerse iyi olur bizim mac icin.​

Aralık 12de o ssoğukta nasıl oynayacaz ben onu düşünüyorum

Kopenhag 3 Aralık'ta lig maçına ciktiktan sonra 9 gün mac yapmayacak bizim maca kadar baya dinlenmiş olacaklar. Bu da handikap resmen anasını satayim nasıl fikstür bu

Geri
Üst Alt