Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.721
- 11.629
- 1.473
Yenmekten başka çaremiz kalmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenemedik icerde mason biraderim. Kulubu kapattik mi?yauv götü boklu bir danimarka takımını yenemiyorsak kulubu kapatalım gidelim gerçekten
Elemelerde aldığımız puanlar nereye gitti yav?Bu sezon 8 puanımız var Avrupa'da şu ana kadar. Kopenhag'ı yenersek +2 puan galibiyet için +5 puan da gruptan çıktığımız için gelecek bir anda 15 puan olacak. Önümüzdeki seneler üst torbalar için çok önemli. Artı işin ucunda 10m euro var. Nerden baksan aşırı önemli maç yav.
Onlar sayılmıyor sanırım. Ülke puanına etki ediyor ama takım puanlarına eklenmiyor.Elemelerde aldığımız puanlar nereye gitti yav?
Ne boktan iş ya. Klüp puanina da sayılması lazım. Faroe adaları takımı tarih yazip cl ye kalsa adamlarin puanini eklemicekler demek kiOnlar sayılmıyor sanırım. Ülke puanına etki ediyor ama takım puanlarına eklenmiyor.
O kadar da değil.şaka gibi ya. şu maçı kazanmak demek ligdeki 3-4 şampiyonlukla aynı maddi gelire bedel. belki daha fazla. prestiji marka değeri de yanında ballı kaymak. tarihimizin en önemli maçlarından biri gerçekten.
kendimizi kandırmayı ne zaman bırakırız bilemem. Kendi içimizde prestiji var yoksa bir esprisi yok kimse kendini kandırmasın. İclikleAralık 12de o ssoğukta nasıl oynayacaz ben onu düşünüyorum
Çıkıp oynayacağızAralık 12de o ssoğukta nasıl oynayacaz ben onu düşünüyorum
Ritm de kaybedebilirler. Onu bende fark ettim lig devre arasına giriyor.Kopenhag 3 Aralık'ta lig maçına ciktiktan sonra 9 gün mac yapmayacak bizim maca kadar baya dinlenmiş olacaklar. Bu da handikap resmen anasını satayim nasıl fikstür bu