O kadar üzüldüm o kadar kırıldım ki neredeyse sabah işten izin alacaktım, dokunsalar ağlayacağım.
Herkesin senaryosunu yüzde 90 tahmin ettiği maça sevgili Okan Buruk bizi kurbanlık koyun gibi götürmüş adeta. Şutumuz yok, isyan eden adam yok. Gittik yenildik ve geldik hiç utanmadan.
Gruptan çıkan takım ise bizim ligimizde dönem dönem parlayan anadolu takımları gibiydi. Sivasspor kılıklı takıma mağlup olmak onların sevincini görmek beni çıldırttı.
Oyuncu başlıklarında 2 haftadır yazıyorum ve bir çok kişi şaşırma tepkisi veriyor ama dün herkes o noktaya yaklaştı. Zaha, Tete, Ziyech bizim için kocaman bir boşluk ve tarihi kazıklar olarak tarihteki yerlerini alacaklar. İşleyen sistemi bozmaları ise cabası.
UEFA kupası beni heyecanlandırmıyor ben Freiburg değil Bayern Münih ile oynamayı yakıştırıyorum Galatasaray'a.
Hem daha önce kazandığımız kupayı hedef olarak belirlemek üstelik bunun bize uygun olduğunu düşünmek abesle iştigal bir durum.
Diyenler olacak muhakkak, sanki her yıl buralardayız da hedefliyoruz hayır biz yönetimleri, hocaları Galatasaray'a yani bu kupada maksimum noktayı ilerlemeyi hedef seçenleri istiyoruz, çabamız bu.