⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Opera Anlık Görüntü_2023-12-06_234444_sidelinien.dk.png

Int: Başlama vuruşu ve maç konusu: FC Kopenhag vs. Silkeborg (06/12-2023, 20:15)

"Ne kadar berbat bir ilk yarı.. AL'ın eleştirisi altında bu seviyede teslimat yapabiliyoruz. Bir şey şu ki, Viborg ve AGF'ye karşı oynadığımız maçları kaybediyoruz, aslında iyi performans sergiliyoruz ama bugün uygulamaya konan şey şu: kesinlikle kabul edilemez. Sonuçta 3 pası bir araya getiremiyoruz ve ne baskıda, ne oyunda, ne 2. topta, ne de organizasyonda hiç orada değiliz.. Diogo, Boile, Claesson, Larsson, Ankersen gibi yüksek maaşlı oyuncuların ortalıkta koşturduğunu görmek beni deli ediyor. o teknede.. Böyle yaparsak Gala'ya 8-0 kaybederiz. Ekle, utanmalılar ve umarım Neestrup onları tatilin ortasında yırtar."

Adamlar 5 maçtır kazanmiyor Manu macini da Manu kendi eliyle verdi

Manu kendine gelmis gibi oynuyor Chelsea yi oyun olarak sahadan siliyor şu an. Bayerni yenecekler bence

Şerefsizler bir gol atsınlar da ikinci maça da asılıp yorulsunlar

Umuyorum ki Yenebiliriz. Manu bugün fena oynamadı chelseaye karşı. Hiç belli olmaz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kopenhaglı oyuncular baya yorgunmuş kendi taraftarlarının yazdıklarına göre. Keşke tam kadro olabilsek.

Kopenhag'ın bizim maçtan önce aldığı mağlubiyetlere çok takılmıyorum adamların en büyük hedef maçı bizim maç benim asıl korkum bizim takımında aynı şekilde etkilenmesi Adana Demirspor maçında kafalar Kopenhag maçında olursa ciddi konsantrasyon kaybı yaşama riskimiz var.

Bu maçtan önce Adana Demirspor maçında galibiyet almak lazım bu maçın ardından yorgunluk maksimum seviyede olacak Sivasspor maçı için en azından çok kritik maça dönüşmemesi lazım.

sakatlar iyileşirse adana maçından erkenden skor alıp torreira boeyi falan 60-70de çıkartır isek 3 puan alabileceğimizi düşünüyorum

Yenemeyeceğimiz bir takım değil, ölüm kalım maçı iki takım için de, en kötü beraberlik diyorum, umarım ya 2. ya 3. Oluruz en kötü çünkü sonucu manu bayern maçı belirleyecek

bu heriflerin sahasi suni cimmi yoksa normal mi.. suni cimse vay ki halimize :(

Geri
Üst Alt