⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

oğlum bu ne lan kazanın bi zahmet

Hakemler izin verirse kazanırız

Malum 3 maçtır doğruyorlar bizi açıkça

Bok gibiler hep soyluyorum top falan oynatmiyor bu hirbo Neestrup. Sansa bala kazandiklari sampiyonlugu kimse sansa baglamiyorken simdi herkes bunu soyluyor. Mal bunlar, mal. Biz daha mi maliz bunu haftaya ogrenecegiz.

Mertens ile başlamak lazım
Bence tam tersi. Kerem'in press gücü daha güçlü ve enerjisi daha fazla. Burada Mertens'e göre eksisi oyun görüşü olacaktır ancak ben bu deplasmanda görüşten çok fiziksel özelliklerin ön planda olacağını düşünüyorum. Mertens maalesef şu an max 45 dk'lık oyuncu.

Bence tam tersi. Kerem'in press gücü daha güçlü ve enerjisi daha fazla. Burada Mertens'e göre eksisi oyun görüşü olacaktır ancak ben bu deplasmanda görüşten çok fiziksel özelliklerin ön planda olacağını düşünüyorum. Mertens maalesef şu an max 45 dk'lık oyuncu.
Kopenhag takip ettiğim bir takım değil. Dünkü maçlarını izledim sadece belki rotasyonlu kadroydu ama presten rahat çıkmalarına rağmen pas yapma ve oyunu okuma konusunda dünkü 11 son derece kötüydü. Silkeborg da presi bırakıp hızlı pas düzenine geçtikten sonra maç nerdeyse kopenhag sahasında oynandı.

Mesela bu maçta mutlaka Kerem ilk 11 olmalı.

Sadece pasör adamlarla olmuyor, koşuları atacak oyuncular olmayınca.

Son maçta evlerinde Aarus a yenildiler.

Rakibin attığı 2 golde aynı, kornerden.

O maskeli kalecinin etrafına bütün takımı yığıyolar görüş açısı ve topa çıkması sıfır zaten otomatikman.

Ön direk kafa ve gol.

Umarım çalışmışızdır buna.

Sanchez ve Apo gol atamasa bile içeri çevirse yeter

Bok gibiler hep soyluyorum top falan oynatmiyor bu hirbo Neestrup. Sansa bala kazandiklari sampiyonlugu kimse sansa baglamiyorken simdi herkes bunu soyluyor. Mal bunlar, mal. Biz daha mi maliz bunu haftaya ogrenecegiz.
Ligde bok gibi olabilirler bilmiyorum da ŞL'de hayvan gibiler. Geçen sene de kendi evlerinde bayağı sağlam takımlara (City, Dortmund, Sevilla'ydı galiba) hiç yenilmemişler.

Diğer kupa maçına yedeklerle çıkarlar herhalde zaten elendik diye de mi.

1701953558819.webp

Geri
Üst Alt