Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
bu heriflerin sahasi suni cimmi yoksa normal mi.. suni cimse vay ki halimize![]()
Degil renkdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu heriflerin sahasi suni cimmi yoksa normal mi.. suni cimse vay ki halimize![]()
Mertens ile başlamak lazımZaha-Kerem-Ziyech şeklinde başlayıp süpüreceğiz.
o zaman bayagi bayagi sansimiz var . yeneriz biz bunlari derimDegil renkdas
Bence tam tersi. Kerem'in press gücü daha güçlü ve enerjisi daha fazla. Burada Mertens'e göre eksisi oyun görüşü olacaktır ancak ben bu deplasmanda görüşten çok fiziksel özelliklerin ön planda olacağını düşünüyorum. Mertens maalesef şu an max 45 dk'lık oyuncu.Mertens ile başlamak lazım
Kopenhag takip ettiğim bir takım değil. Dünkü maçlarını izledim sadece belki rotasyonlu kadroydu ama presten rahat çıkmalarına rağmen pas yapma ve oyunu okuma konusunda dünkü 11 son derece kötüydü. Silkeborg da presi bırakıp hızlı pas düzenine geçtikten sonra maç nerdeyse kopenhag sahasında oynandı.Bence tam tersi. Kerem'in press gücü daha güçlü ve enerjisi daha fazla. Burada Mertens'e göre eksisi oyun görüşü olacaktır ancak ben bu deplasmanda görüşten çok fiziksel özelliklerin ön planda olacağını düşünüyorum. Mertens maalesef şu an max 45 dk'lık oyuncu.
Ligde bok gibi olabilirler bilmiyorum da ŞL'de hayvan gibiler. Geçen sene de kendi evlerinde bayağı sağlam takımlara (City, Dortmund, Sevilla'ydı galiba) hiç yenilmemişler.Bok gibiler hep soyluyorum top falan oynatmiyor bu hirbo Neestrup. Sansa bala kazandiklari sampiyonlugu kimse sansa baglamiyorken simdi herkes bunu soyluyor. Mal bunlar, mal. Biz daha mi maliz bunu haftaya ogrenecegiz.
Sevilla o donem hiyar bir takimdi da.Ligde bok gibi olabilirler bilmiyorum da ŞL'de hayvan gibiler. Geçen sene de kendi evlerinde bayağı sağlam takımlara (City, Dortmund, Sevilla'ydı galiba) hiç yenilmemişler.