⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

ManU maçlarına da Bayern maçlarına bu kadar heyecanlanmadım.Çok büyük maç

Davinson mutlaka oynamali bu nelson denen arkadas tam bir kasap gibi oynuyor su haliyle bizi bu deplasmanda yakar davinson oynarsa kazaniriz

Her açıdan düşündüm kazanacağımız tek kadro bu,1 kişi bile şaşarsa olmaz

Mus
Boey davi apo angel
Ziyech tore kaan ndomb zaha
Bakambu

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Angelino
Torreira Kaan
Zaha Ziyech Kerem
Icardi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Insallah kazaniriz. Taraftara, takima, Erden Timur'a cok iyi moral olur.

12 milyon euro civarı bi kazanç getirecek galibiyet. 360 milyon türk lirası demek. böyle bi kazanç gerçekten yok. kaç tane şampiyonluğa bedel. verin küsüratını 2 milyon eurosunu galibiyet primi. ölümüne oynayın çocuklar. tarihi bir maça çıkıyoruz. şu maçı kazanmak bizi her açıdan acayip bir seviyeye taşır.
12.400 + bilet satisi filan. Oradan Dortmund filan cekersek sansimiz olur.

Müthiş bir baskı var. Bu baskıyı da en iyi kaldıracak adamı biliyoruz. Bu maç bizi ayıklarsa o ayıklar diye düşünüyorum.

son dakikalara 1 farkla önde girersek kalp dayanmaz. ondan ya farklı yenelim ya da umudumuz kalmasın son dakikalarda.

4 maçtır artist artist konuşuyorum büyük takımlara karşı farklı bir motivasyonumuz olduğu için ama bu maç beni korkutuyor. Kafamda ne kadar oynarsam oynayayım ilk yarım saatte 2 tane kontradan yiyoruz sonra ilk yarı 1 tane atıyoruz ama devamı gelmiyor.

İşin ucunda çok fazla şey var. Ülke ekonomisini düşününce maddi anlamda Kopenhag için olduğundan belki daha önemli bizim için. Prestij anlamında zaten söylemeye gerek yok. Tarihimizin en önemli maçı falan değil, Ekşi'de ne alakaysa tarihi bilmeyenler böyle söylüyor ama hayati maç.

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Angelino
Ziyech Torreira Kaan Zaha
Icardi Kerem

Ziyech olmazsa Tete, Sanchez olmazsa da Nelsson olmalı. Solda tecrübesiyle Angelino'yu kullansak iyi olur Barış'ı solda oynatmak için biraz riskli bir maç.

O tunuslu çok tehlikeli.baris solbek başlar ve sağda oynarsa o herif barışı mal eder.angelino zahadan sasmayalim

Geri
Üst Alt