⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Okan hoca karar vermesi lazim, ya cikip biz bunlari domine ederiz, en az onlar kadar kosacak gucumuz var arti topcular da full konsantre olur diyecek... ya da bunlarla kosacak gucumuz yok, geri cekilip tecrubeli oynayip kontra ataktan gol yapalim diyecek. Arada kalirsa kaybederiz. Guclu oyunu tercih edip fizik olarak gucsuz olursa kaybederiz. Kontra oynariz deyip kontra'ya uygun takim cikartmazsa yine kaybederiz.

Bence domine edelim, onlar kadar kosalim ve 2-3 farkli galibiyet ile herkese mesaj verelim. Ben topcu olsam bu macta peak performans gostermek icin 4 gun zen moda gecerdim.

Okan hoca karar vermesi lazim, ya cikip biz bunlari domine ederiz, en az onlar kadar kosacak gucumuz var arti topcular da full konsantre olur diyecek... ya da bunlarla kosacak gucumuz yok, geri cekilip tecrubeli oynayip kontra ataktan gol yapalim diyecek. Arada kalirsa kaybederiz. Guclu oyunu tercih edip fizik olarak gucsuz olursa kaybederiz. Kontra oynariz deyip kontra'ya uygun takim cikartmazsa yine kaybederiz.

Bence domine edelim, onlar kadar kosalim ve 2-3 farkli galibiyet ile herkese mesaj verelim. Ben topcu olsam bu macta peak performans gostermek icin 4 gun zen moda gecerdim.

Onlar kadar koşabileceğimizi sanmıyorum
CL maçlarında 11 kişi 130 km.yi aşıyorlar
Bizim maçta bile son 25 dk 10 kişi kalmalarına rağmen 120’yi geçtiler ve yine bizden 10 km kadar fazla koştular
O yüzden takım boyunu uzatacak ve daha fazla koşmak zorunda kalacağımız taktiklerden kaçınmamız lazım bence
Dediğin gibi domine etmemiz lazım ve onları dar alanlara sıkıştırmamız lazım
Zaten onlar da beraberlik yetiyor psikolojisiyle kapanmaya meyilli olacaklardır
Bu noktada takımı geriye koşturacak basit top kaybı olmaması lazım, her atağı öyle ya da böyle sonlandırabilmemiz lazım, kontraatak yemememiz lazım ki bu en önemli defomuz
Burada bence ileri uç adamlar çok kritik, topun kıymetini bilmeliyiz ve Sanchez kritik
Dar alanda iş yapabilecek ve topun kıymetini bilen adamlarla başlamak iyi olur diye düşünüyorum
Olur da skoru alabilirsek orta shayı takviye edip oyunu ortaya sıkıştırmak ve Barış gibi hızlı adamlarla da kontra kovalamak

Rakip takım 125 km koşacak bizim maksimum 115-116 arasına çıkabileceğimizi düşünüyorum o da ona uygun oyuncular ile çıkıp yetenek olarak feragat eden bir 11 ile çıkarsak.

O yüzden biz kendi oyunumuzu oynamalıyız. Önde baskı ile çabuk topu kazanıp, kaleye daha çabuk gitmeliyiz.

Kerem
Zaha
İcardi

Ve oynarsa Ziyech formda olmalı. Davinson da az da olsa ritim kaybetti o yüzden onun da bıraktığı yerden devam etmesi önemli.

Sol bekte Barış’ı oynatmak riskli olur, bu seviyede de tutarsa çok iyi olur o ayrı ama bunu test edebileceğimiz bir maç değil ucunda 12.5 Milyon Euro prestij ve ciddi Avrupa puanı var.

Kritik maç Alla yardımcımız olsun.

Screenshot_2023-12-09-15-00-02-285.webp

Bugün kupa maçlarının rövanşı var . İlk maç 2-0 maglup olmuşlardı.

kopenhag'ın hocası jacob neestrup:

"cumartesi günü silkeborg'da ilk golü atmalıyız ve bu bize ilerleme fırsatı verebilir. silkeborg'a son geldiğimizde 3-0 kazanmıştık ve açıkçası bunu tekrar yapmamız gerekiyor. şu anda 0-2 gerideyiz ve buradan turu almak zorundayız."

dezavantajlı skora rağmen havlu atmamış olduklarını gösteren bu açıklama iyi oldu. umarım 2-0 kazanırlar ve maç uzatmaya gider.

kerem solda başlarsa yeneriz ortada oynarsa zor

Ekli dosyayı görüntüle 227744

Bugün kupa maçlarının rövanşı var . İlk maç 2-0 maglup olmuşlardı.

kopenhag'ın hocası jacob neestrup:

"cumartesi günü silkeborg'da ilk golü atmalıyız ve bu bize ilerleme fırsatı verebilir. silkeborg'a son geldiğimizde 3-0 kazanmıştık ve açıkçası bunu tekrar yapmamız gerekiyor. şu anda 0-2 gerideyiz ve buradan turu almak zorundayız."

dezavantajlı skora rağmen havlu atmamış olduklarını gösteren bu açıklama iyi oldu. umarım 2-0 kazanırlar ve maç uzatmaya gider.
Sakatlık ve mağlubiyet şart.

Takim yarin gitseydi keske danimarkaya, havaya alisirlardi. Bu mactan sonra da direk sivasa gecip iyice alişsalar fena olmazdi

Davinson baba oynarsa alırız

Kalite olarak vasat takım ama çok koşuyolar doğru düzgün boşluk bırakmıyolar.Duran toplar,uzaktan şutlar,1e 1 çalımlar çok belirleyici olacak.

Zor mac. Insallah yeneriz ama pek umudum yok acikcasi

Grupta ki 2 mac da 2-2 biter ve biz uele kaliriz diye tahmin ediyorum

Bayern iti bi yarali parmaga işe artik

Koşarak yakalayamayız, onlar 6. kez gruplarda oynuyorlar biz ise o gün 7.kez gruplardan çıkmak için oynayacağız buraların gediklisiyiz, bunu kullanacağız. Usta oyuncularımız var servet döktük hepsine hava soğuktu rakip gençti ve çok koşuyordu gibi bahanelere sığınmadan kazanıp işi bitirmeliyiz.

10 numara pozisyonunda muhtemelen Kerem oynayacaktır, Mertens ile son 20 dakika yer değiştirebilirler.
Teknik açıdan en önemli kısım geri düşmememiz eğer maç 0-0 giderse mutlaka atar alırız.

İcarid umarım ölü toprağını atar ve kıpırdanır yoksa 10 kişi gibi oynuyoruz bu da ciddi dezavantaj yaratıyor.

Maçın bizim açımızdan 2 kilit adamı oynayacak olan 10 numaramız ve İcardi olacaktır.

Biz hakettik ve çıkacağız buna inanıyorum. AVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ...!

Geri
Üst Alt