- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
yok yok uyku yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlarin o zamanki kadrosu simdikinden iyi miOnlarda çok dikkatimi çekti yediğimiz golde Semih ve Chedjou direk izliyorlar 2012/13 sezonunda kıyaslarsak o kadrodan Riera, Melo, Selçuk hariç kimseyi almam belki Burak'ı yedek olarak isterdim.
2013 - 2023 Kopenhag kadroları
Muslera > Eray
Boey > Eboue
Sanchez > Chedjou
Abdülkerim > Semih
Angelino < Riera
Torreira = Melo
Kaan < Selçuk
Kerem > Aydın
Zaha > Bruma
Kerem = Drogba
Icardi > Burak

Denk diyebiliriz hatta o dönem potansiyel olarak çıkış yapan genç futbolcuları vardı ama şu an çok daha tecrübeli bir takımlar o yönden tehlikeli olabilirler.onlarin o zamanki kadrosu simdikinden iyi mi
kanatlari cok iyi bence elyunusi , bardgji ve achouri bunlar iyi baya.Denk diyebiliriz hatta o dönem potansiyel olarak çıkış yapan genç futbolcuları vardı ama şu an çok daha tecrübeli bir takımlar o yönden tehlikeli olabilirler.
Bir de sahaya kerem-mertens-tete üçlüsü çıkacaktır diye düşünüyorum. Önlerinde icardi ile birlikte.
Kopenhag ne oynamak istiyor şu an kimse tahmin edemiyordur defans yapacakları ağırlıklı olarak düşünülüyordur ama baştan itibaren kazanmak içinde oynayabilirler garip maç olacak.kanatlari cok iyi bence elyunusi , bardgji ve achouri bunlar iyi baya.
Boey kitlerde sag tarafimizi , sol bekimiz allaha emanet.
ben macin son bolumune kadar defans yapacaklarini zannetmiyorumKopenhag ne oynamak istiyor şu an kimse tahmin edemiyordur defans yapacakları ağırlıklı olarak düşünülüyordur ama baştan itibaren kazanmak içinde oynayabilirler garip maç olacak.
ben macin son bolumune kadar defans yapacaklarini zannetmiyorum
Okan hocaya güveniyorum bu cendereden çıkarabilecek biri varsa o da hocamızdır.ben macin son bolumune kadar defans yapacaklarini zannetmiyorum
Bu sezon ilk 15 dkda gol attığımız 4 maç var. Biri Ljubijana deplasmanı, biri Antep deplasmanı, biri içerdeki Molde maçı penaltı, biri de Samsun maçı. Penaltıyı Icardi, diğer 3'ünü Kerem atmış. Büyük takım için bayağı az bence. Cl'de zaten her maçta geriye düştük. O işi unut bence.3.dk bir gol atarız, daha da defans yapamazlar. Önemli olan golü erken bulmak