⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

örneğin manu ilk yarı 2-0 önde kesin bayerni yenecek gibi baksak bile kopenhag 3. olmak ister yine saldırmaz bana mantıklı gelmiyor. adamlar ilk defa tur atlamaya bu kadar yaklaşmışlar bu fırsatı her sene bulamayacaklar bu şansı onlar da değerlendirmek isterler yoksa avrupa ligine kopenhag isterse her sene gidebilir.

sirf icardi fit olsaydi belki de cok rahat cikmistik buradan

icardiden hic verim alamadik ona ragmen buradayiz su an

icardiye ödenen paralar cok korkunc seviyede ona ragmen bir türlü form tutamadi bu sezon

sirf icardi fit olsaydi belki de cok rahat cikmistik buradan

icardiden hic verim alamadik ona ragmen buradayiz su an

icardiye ödenen paralar cok korkunc seviyede ona ragmen bir türlü form tutamadi bu sezon
Valla herkes tapıyor ok tmm ama 10 milyon bons + 10 milyon maaş verdiğin topçu çok çok daha iyisini yapmalı bana göre.

Benim kafamdaki forvet profiline hiç uymuyor

Onlarda çok dikkatimi çekti yediğimiz golde Semih ve Chedjou direk izliyorlar 2012/13 sezonunda kıyaslarsak o kadrodan Riera, Melo, Selçuk hariç kimseyi almam belki Burak'ı yedek olarak isterdim.

2013 - 2023 Kopenhag kadroları

Muslera > Eray
Boey > Eboue
Sanchez > Chedjou
Abdülkerim > Semih
Angelino < Riera
Torreira = Melo
Kaan < Selçuk
Kerem > Aydın
Zaha > Bruma
Kerem = Drogba
Icardi > Burak
Keremle Drogba nasıl eşit ulan :D Chelsea maçları dışında çok iyi katkı vermişti :D

Açılış oranlarını Young Boys Cl maçına yakın açmışlar favori takım 2-0 kazanmış ama genel itibariyle 3 ihtimalli duruyor.

Screenshot_2023-12-11-12-54-42-922.webp

Geri
Üst Alt