⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Bayern hile hurda yaptı diye maça bizim önümüzde başlayacaklar. Hak eden taraf biziz...

Kritik maçlar öncesi olaylar hep bizi bulur, italya juventus apo olayı, leeds İstanbul olayı, İstanbul terör saldırısı juventus maçı dordmund da oynamıştık, neuteal xamax maçında da siyasi gerilim vardı diyorlar o dönem, şimdi de hakem dövülüp dünya ya rezil olduk kaos ortamı bize yaradı hep burdanda türü geçeriz umarım

Kopenhag - Galatasaray maçının iddaa oranları güncellendi.

Kopenhag - 2.35 ⬇️ 2.14
Beraberlik - 3.28
Galatasaray - 2.12 ⬆️ 2.32

Zor maç, çok zor maç. Allah yardımcımız olsun Galatasaray zorları sevmiştir her zaman.

Güzel ülkemin b.ktan gündemini, başarı için her yolu mübah gören b.ktan zengin yöneticilerini, b.ktan futbolunu b.k çukurundan çıkaracak yegane değer Galatasaray'dır ve bugün yine yeniden üzerine düşen vazifeyi layıkıyla yerine getirecektir inşallah.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence anket yapilmali hangi yeter daha etkileyici, mehmet b. vs abdürrahim a.

20231212_110839.webp

Ülke futbolu tabiri caizse tam bir bok çukuru.

Bu pislik içinde öne çıkan tek şey Galatasaray. Biz ülkemizi güzel bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.

Bu akşam da bu danlara koyup bunu gerçekleştireceğiz.

Kopenhag - Galatasaray maçının iddaa oranları güncellendi.

Kopenhag - 2.35 2.14
Beraberlik - 3.28
Galatasaray - 2.12 2.32

Düne kadar biz favoriydik. Dünkü olaylardan sonra mı değiştirdiler oranları?
Sakatlıkta olmadı.
Türk kulübünü ikinci turda görmek istemediklerini biliyoruz zaten.

Düne kadar biz favoriydik. Dünkü olaylardan sonra mı değiştirdiler oranları?
Sakatlıkta olmadı.
Türk kulübünü ikinci turda görmek istemediklerini biliyoruz zaten.
son gün daha çok oynansın diye basmışlardır oranı belkide - yapıyorlar öyle hareketler

en azından ben öyle düşünüyorum.

Ulan bu ok zehirli işte bunu atmayın artık ya :D İy'si berabere biter 2. turda aman 2.Y'de Kopenhag golü atar 2-1 kazanır :D
Valla renkdaş bu sezon tüm ŞL'de tüm içime doğan sonuçlar çıktı. İçerideki Kopenhag maçında zorlanıp berabere kalacağımızı, Manu deplasmanında kazanacağımızı, herkesin rahat gördüğü Manu maçında puan kaybedeceğimizi maç öncesinde hissetmiştim. Bu maç güzel şeyler olacak.

çok uzatmaya gerek yok - adamlarda dirençli ama biz hakettik turu .

alacağız.

Valla renkdaş bu sezon tüm ŞL'de tüm içime doğan sonuçlar çıktı. İçerideki Kopenhag maçında zorlanıp berabere kalacağımızı, Manu deplasmanında kazanacağımızı, herkesin rahat gördüğü Manu maçında puan kaybedeceğimizi maç öncesinde hissetmiştim. Bu maç güzel şeyler olacak.
Ben işin şakasındayım reis yav :D İnşallah dediğin gibi olur rahat 1 şekilde maçı kazanırız..

Geri
Üst Alt