Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Galatasarayım ülkenin gündemini tek başına değiştirecek yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kopenhag - Galatasaray maçının iddaa oranları güncellendi.
Kopenhag - 2.352.14
Beraberlik - 3.28
Galatasaray - 2.122.32
son gün daha çok oynansın diye basmışlardır oranı belkide - yapıyorlar öyle hareketlerDüne kadar biz favoriydik. Dünkü olaylardan sonra mı değiştirdiler oranları?
Sakatlıkta olmadı.
Türk kulübünü ikinci turda görmek istemediklerini biliyoruz zaten.
Valla renkdaş bu sezon tüm ŞL'de tüm içime doğan sonuçlar çıktı. İçerideki Kopenhag maçında zorlanıp berabere kalacağımızı, Manu deplasmanında kazanacağımızı, herkesin rahat gördüğü Manu maçında puan kaybedeceğimizi maç öncesinde hissetmiştim. Bu maç güzel şeyler olacak.Ulan bu ok zehirli işte bunu atmayın artık yaİy'si berabere biter 2. turda aman 2.Y'de Kopenhag golü atar 2-1 kazanır
![]()
Kopenhag - Galatasaray maçının iddaa oranları güncellendi.
Kopenhag - 2.352.14
Beraberlik - 3.28
Galatasaray - 2.122.32
5leriz iy 2-0 önde girersek.ilk yarı 2-0 önde bitirsek bile rahat bitmeyecek gibi geliyor.
Ben işin şakasındayım reis yavValla renkdaş bu sezon tüm ŞL'de tüm içime doğan sonuçlar çıktı. İçerideki Kopenhag maçında zorlanıp berabere kalacağımızı, Manu deplasmanında kazanacağımızı, herkesin rahat gördüğü Manu maçında puan kaybedeceğimizi maç öncesinde hissetmiştim. Bu maç güzel şeyler olacak.