⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

O leş teknik direktörlerini o çirkin şerefsiz kalecilerini sevindirmememiz lazım.İcardinin ziyechin zahanın tam kapasiteyle oynaması lazım.Çok fazla pozisyon bulabileceğimizi zannetmiyorum o yüzden bulduğumuzu atmamız lazım.

Ulan öyle bir maç ki Avrupa'dan tamamen kopabiliriz , şampiyonlar liginde de devam edebiliriz

yorumlara bakılırsa 3-0 gibi net bir galibiyet alacağız

Ne twitter bura her yerde herkes 0 puan yazıyor. Neresi ulan bu kopenhag kim bunlar.

Yahu ilk maç bu kapanan takıma 30 tane gol kaçırmadık mı orada yeneriz bunları yeter ki saçma sapan hata yapmayalım

M.United B.Münih’le berabere kalsa bile bizim 3.lük garanti.
Ama Bayern grup aşamasını bırakmış gibi görünüyor. Tek seçeneğimiz galip galip gruptan çıkmak.

Bu maç Okan hocaya büyük iş düşüyor
Analizleri iyi yapması ve futbolcuları iyi hazırlaması lazım hem fizik hem mental olarak
Taraftar avantajı da onlarda
Pozisyon harcamak şöyle dursun bulduğumuz her fırsatı gole çevirmemiz lazım, bu sene bundan çok çekiyoruz maalesef

Ne bayern maçlarında ne manu maçında bu kadar heyecan yapmamıştım.Kazanırsak 10m üst tur parası+3m galibiyet parası 13m euroluk bir maç işte

Hiç umudum yok. Münih'ten bu hafta yapamadığı güzelliği, ManU'dan puan almasını bekleyeceğim.

Ya sonuncu olacağız ya çıkacağız. Bu maç böyle bir maç. Manu bence Bayern'i yener.

bayern maçının berabere bitmesi tam tersine çevirdi

yenilmezse copenhagen çıkıyor.

ağzı bozuk *bit yavrusu* nitelikte ama iyi bir kalecileri var.

Geri
Üst Alt