⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

a/b/c maddesine gore:

GS 2-2 Kopenhag

Simdi berabere kalirsak;

Salliyorum 1-1

A madde: GS 2 puan, Kopenhag 2 puan
B madde: Averaj 0 iki takim icin.
C madde: Biz attik 3 gol, onlar atti 3 gol

bu durumda hepsi ayni cikiyor dogal olarak.

Bundan sonraki maddeler d/e/f falan genel puan tablosunu dahil edip ustteki kriterleri tek tek elden gecirmeliyiz.

burdan da su cikiyor, bizim genel averajimiz -2 onlarin ki -1
o 1 golle çıkamazsak şu gruptan averajla verdiğimiz şampiyonluktan daha çok üzülürüm.

aslında orada ikili değil sadece 3lü de aynı şekilde olduğundan b ve c ayrılmış

2li puan eşitliğinde averajla gol eşit oluyor doğal olarak da 3lü olmayabilir

mesela şöyle

manu-gs 5-4
gs kopenhag 3-2
manu kopenhag 3-2
gs manu 3-2
kopenhag gs 2-1
kopenhag manu 1-0

bu durumda puanlar ve averajlar eşit ama biz toplamda daha çok gol attığımız için biz önlerinde oluyoruz
İşte bu. Kutlarım seni ahbap

Zaten genel averajda geride degil miyiz?
Bu arada galiba Manu, Bayern'i yenecek gibi.

Deplasman oyunumuz daha iyi

Ben kazanacagimizi düsünüyorum

Kopenhag’in kapali oynama sansi yok cünkü manchester kazanirsa kopenhag da dezavantajli duruma geliyor bu yüzden onlar da galibiyet icin oynamak zorunda

Kabul, deplasman da (kontra atak oyunu diyelim) daha iyiyiz ancak rakip buna nazaran kosan, hizli kapanan ve fizikli bir ekip. Yani, hem uygun oyunu oynamak hem de fiziken karsilik vermemiz gerekiyor. Bence bize ters tipte bir oyuncu buna sebep bizim pozisyonlari harcama bonkorlugumuz.

Bayern için prestij maçı bu. Hayatta bırakmazlar bence maçı. Hele İngiltere'de sahaya çıkacak Kane için daha büyük prestij.
ben en kötü beraberlik yoksa bayern galibiyeti diyorum .

açılan mcguirelı bir defansı bayern rahatlıkla değerlendirir. bizim maçtaki gibi saçma kararlarla united evrilirse bilemem. kopenhagla biz berabere united yenerse en olmayacak iş olur şu grupta.

uefada bir tarafına kına yakar.

simdi ne oluyor 2 takımda berabere kalınca
Manu yenerse eleniyoz

16414.jpg

Yenemezse uefa

2. olup Arsenal geleceğine bırakın edebimizle 3. olup uzayalım hedef sahibi oluruz en azından.
9 milyon euro için rezilliğe değmez ya vallahi bak.

Bayern'in manu karsisinda maca rotasyonlu cikacagini düsünmüyorum. Kötüde olsa manu manu'dur sonucta diyip o riske pek girmez ve maglup olmak istemez.

yauv götü boklu bir danimarka takımını yenemiyorsak kulubu kapatalım gidelim gerçekten

Geri
Üst Alt